۲.۲ میلیون تن نهاده دام و طیور در ۴ ماهه اخیر توزیع شد


شرکت پشتیبانی امور دام کشور در چهار ماه نخست سال جاری بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن نهاده‌های دامی بین تشکل‌ها و تولیدکنندگان زیربخش دام و طیور توزیع کرد.

به گزارش لقمه، با وجود مسایل و مشکلات مربوط به تامین و نقل و انتقال ارز در سال جاری، نهاده‌های دام و طیور به میزان کافی وارد کشور شده و در شبکه توزیع قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش فروش نهاده‌ها توسط شرکت پشتیبانی اموردام کشور طی چهار ماهه اول سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل در حدود 450 درصد معادل پنج و نیم برابر افزایش داشته است.

با توجه به برخورداری نهاده‌های وارداتی طی یک سال اخیر از ارز دولتی با نرخ مرجع، واردکنندگان موظف به فروش نهاده وارداتی در شبکه توزیع تعریف شده وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکل‌های تولیدی (اعم از اتحادیه‌ها وتعاونی‌های گوشت مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز، شیر، عشایر و کارخانجات خوراک دام و طیور) بوده‌اند و طی سال 1392 با هماهنگی شرکت پشتیبانی امور دام کشور بالغ بر یک میلیون تن علوفه وارداتی با قیمت مصوب در اختیار این تشکل‌ها قرار گرفته است.

لازم به ذکر است، میزان فوق افزون بر عرضه مستقیم واردکنندگان بخش خصوصی به تشکل‌های دام و طیور یا اعضای آنها در مبادی ورودی کشور محسوب می‌شود.

گفتنی است، کارخانجات خوراک دام و طیور نیز به لحاظ نقش واسطه‌ای در فراوری علوفه، مشروط به کنترل و نظارت بر کیفیت و قیمت محصول تولیدی و توزیع آنها توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، مجاز به دریافت نهاده‌های وارداتی با ارز مرجع هستند که بدین ترتیب نهاده وارداتی را به قیمت محاسباتی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان دریافت می‌نمایند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 4648 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد بازدید: 2004 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
3 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
6 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
8 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
9 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
11 تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با نیاز تغذیه‌ای بدن در فصل سرما با توجه به شروع زمستان و روزهای کوتاه و شب‌های سر...

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز موفقیت در مشتری مداری زندگی در شهر بزرگی مثل تهران که هزینه های سرسام آوری در آن رقم می خورد مستاجران را هر سال یا دست کم چند سال یک بار به محله دیگری سوق می دهد . در این میان ناگزیری با هم محله ای های جدید بر حسب نیاز مراوده داشته باشی یکی از این هم محله ای ها فروشنده یا فروشنده های محترم سوپرمارکت یا به قول قدیمی ها خواروبارفروشی محله است ....
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.