جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک


پایگاه خبری لقمه: در این مراسم۱۷۰ نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه،  دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان در روز گذشته (۲۳ اردیبهشت ۹۷)، دومین جشنواره  گردشگری خوراک  با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان، با تلاش کانون های دانشجویی گردشگری  و هتلداری دانشگاه آزاد واحد تهران غرب، با حضور محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پروین داداندیش رییس واحد ، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت، ابراهیم بای سلامی مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، علی ابطحی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی، ندا آتش وحیدی رییس دانشکده مدیریت واحد ، محسن امامی عضو هیئت مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران، مدیر عامل هتل پارسیان اوین، سید ابراهیم حسینی مدیر عامل صنایع شیر ایران (پگاه)، جمعی از معاونان و مسئولان واحد،  اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری و هتلداری دانشکده مدیریت واحد در سالن تشریفات کوه نور هتل پارسیان اوین برگزار شد.
 

این جشنواره با هدف احیای خوراک بومی و سنتی اقوام ایرانی براساس سبک زندگی ایرانی - اسلامی ،کمک به اقتصاد مقاومتی با تغییر الگوی مصرف خانواده‌های ایرانی، کمک به صنعت گردشگری و هتلداری در راستای جذب گردشگر با هدف ایجاد اشتغال برای دانشجویان مستعد برگزار شد.

در این مراسم۱۷۰ نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند. این دانشجویان پخت این غذاها را، با هدایت معصومه فتوحی گلریز مدرس آشپزی واحد بخش عملی دروس آشپزی ۱ و۲  و شیرینی پزی ۱و۲  همراه با واحدهای تئوری این دروس آموزش دیده بودند و در قالب این جشنواره، آزمون پایان دوره خود را گذراندند. به طوری که بر اساس  لیست و  نوع غذایی  که از سوی این استاد به آنها ارائه شده بود با غذاها و شیرینی های تهیه شده توسط خود در این جشنواره حضور پیدا کردند و مکورد قضاوت داوران صاحب نام این جشنواره قرار گرفتند.

از شیرینی های  تهیه شده در این جشنواره می توان به زولبیا ، بامیه ، خاگینه ، کیک باقلوا، شله زرد ، حلوا و باقلوا  و از غذاهای تهیه شده می توان به : شیش انداز ، مرصع پلو ،قیمه نثار ،ته چین ، خورش خلال ،  پیچاق قیمه ، سیب پلو ، خورش الو مسما ، ماهی شکم پر  اشاره کرد.

داوری این دوره از جشنواره را سامان گلریز متخصص صنایع غذایی ، معصومه فتوحی گلریز مدرس دروس آشپزی واحد و کامران سروش (یکی از داوران حاضر در برنامه تلویزیونی دستپخت) بر عهده داشتند و در نهایت پس از ارزیابی صورت گرفته از سوی داوران، اسامی شش نفر (سه نفر در بخش آشپزی و ۳ نفر در بخش شیرینی پزی ) به عنوان نفرات برگزیده معرفی و به هر یک جوایز نقدی همراه با تقدیرنامه و تندیس یادبود اهدا شد.

اسامی برگزیدگان مسابقه
 

اسامی برگزیدگان مسابقه این جشنواره عبارتند از :

در بخش شیرینی پزی:

رتبه اول : فریده شیری با  ارائه حلوا

رتبه دوم: مروارید طاهری با ارائه شله زرد

رتبه سوم: سحر آبله کوب با ارائه باقلوای ایرانی

در بخش آشپزی:

رتبه اول : ملیکا اریا با  ارائه  قیمه نثار

رتبه دوم: مینا جهانگیری با ارائه قیمه نثار

رتبه سوم: عباس شاه مرادی با ارائه قلیه ماهی با میگو


جایزه ویژه شهردار رشت برای دانشجویان واحد غرب

در پایان این مراسم  داداندیش رییس واحد تهران غرب و نصرتی شهردار رشت تفاهم نامه ای را امضا کردند.

شهردار رشت در سخنان کوتاهی در این خصوص گفت: شهر رشت یکی از 26 شهر خوشمزه دنیا است و تنها شهر ایران است که در لیست شهرهای خلاق گردشگری با محوریت غذا قرار گرفته و بر همین اساس از ما برای حضور در نقاط مختلف دنیا دعوت به عمل می آید.

وی افزود: با توجه به تلاشی که دانشجویان رشته هتلداری این واحد در برگزاری این جشنواره کرده اند و بر اساس تفاهم نامه امضا شده، من بعد ما با معرفی دانشگاه، در هر سفر خارجی خود یکی از برگزیدگان این جشنواره را به همراه خواهیم برد تا منجر به افزایش تجارب ایشان بشود.

این گزارش حاکی است  سازمان میراث فرهنگی و گردشگری  ، شرکت صنایع غذایی شیر پگاه ، هتل پارسیان اوین  و شهرداری رشت  از حامیان این جشنواره بودند .

هم چنین در قسمت  پذیرایی  از صنایع غذایی  چاکلز - می ماس - سحر خیز و صنایع شیر ایران (پگاه)  در لابی هتل مستقر بوده و از مهمانها پذیرایی به عمل آوردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13889 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 3167 ساعت: 9:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
3 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
4 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
5 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر
6 عرضه روزانه ۱۰۰ تن مرغ تازه در میادین تره بار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
7 اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار در ماه رمضان/ اجرای طرح ویژه نظارتی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
8 اعلام قیمت انواع خرما در میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
9 شهرداری در مصرف منابع آبی روش صرفه‌جویانه داشته باشد ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
10 تفاوت قیمت ۴ محصول پرتقاضای میادین میوه و تره بار و سطح شهر چقدراست؟ ۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
11 فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.