جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک


پایگاه خبری لقمه: در این مراسم۱۷۰ نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه،  دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان در روز گذشته (۲۳ اردیبهشت ۹۷)، دومین جشنواره  گردشگری خوراک  با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان، با تلاش کانون های دانشجویی گردشگری  و هتلداری دانشگاه آزاد واحد تهران غرب، با حضور محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پروین داداندیش رییس واحد ، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت، ابراهیم بای سلامی مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، علی ابطحی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی، ندا آتش وحیدی رییس دانشکده مدیریت واحد ، محسن امامی عضو هیئت مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران، مدیر عامل هتل پارسیان اوین، سید ابراهیم حسینی مدیر عامل صنایع شیر ایران (پگاه)، جمعی از معاونان و مسئولان واحد،  اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری و هتلداری دانشکده مدیریت واحد در سالن تشریفات کوه نور هتل پارسیان اوین برگزار شد.
 

این جشنواره با هدف احیای خوراک بومی و سنتی اقوام ایرانی براساس سبک زندگی ایرانی - اسلامی ،کمک به اقتصاد مقاومتی با تغییر الگوی مصرف خانواده‌های ایرانی، کمک به صنعت گردشگری و هتلداری در راستای جذب گردشگر با هدف ایجاد اشتغال برای دانشجویان مستعد برگزار شد.

در این مراسم۱۷۰ نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند. این دانشجویان پخت این غذاها را، با هدایت معصومه فتوحی گلریز مدرس آشپزی واحد بخش عملی دروس آشپزی ۱ و۲  و شیرینی پزی ۱و۲  همراه با واحدهای تئوری این دروس آموزش دیده بودند و در قالب این جشنواره، آزمون پایان دوره خود را گذراندند. به طوری که بر اساس  لیست و  نوع غذایی  که از سوی این استاد به آنها ارائه شده بود با غذاها و شیرینی های تهیه شده توسط خود در این جشنواره حضور پیدا کردند و مکورد قضاوت داوران صاحب نام این جشنواره قرار گرفتند.

از شیرینی های  تهیه شده در این جشنواره می توان به زولبیا ، بامیه ، خاگینه ، کیک باقلوا، شله زرد ، حلوا و باقلوا  و از غذاهای تهیه شده می توان به : شیش انداز ، مرصع پلو ،قیمه نثار ،ته چین ، خورش خلال ،  پیچاق قیمه ، سیب پلو ، خورش الو مسما ، ماهی شکم پر  اشاره کرد.

داوری این دوره از جشنواره را سامان گلریز متخصص صنایع غذایی ، معصومه فتوحی گلریز مدرس دروس آشپزی واحد و کامران سروش (یکی از داوران حاضر در برنامه تلویزیونی دستپخت) بر عهده داشتند و در نهایت پس از ارزیابی صورت گرفته از سوی داوران، اسامی شش نفر (سه نفر در بخش آشپزی و ۳ نفر در بخش شیرینی پزی ) به عنوان نفرات برگزیده معرفی و به هر یک جوایز نقدی همراه با تقدیرنامه و تندیس یادبود اهدا شد.

اسامی برگزیدگان مسابقه
 

اسامی برگزیدگان مسابقه این جشنواره عبارتند از :

در بخش شیرینی پزی:

رتبه اول : فریده شیری با  ارائه حلوا

رتبه دوم: مروارید طاهری با ارائه شله زرد

رتبه سوم: سحر آبله کوب با ارائه باقلوای ایرانی

در بخش آشپزی:

رتبه اول : ملیکا اریا با  ارائه  قیمه نثار

رتبه دوم: مینا جهانگیری با ارائه قیمه نثار

رتبه سوم: عباس شاه مرادی با ارائه قلیه ماهی با میگو


جایزه ویژه شهردار رشت برای دانشجویان واحد غرب

در پایان این مراسم  داداندیش رییس واحد تهران غرب و نصرتی شهردار رشت تفاهم نامه ای را امضا کردند.

شهردار رشت در سخنان کوتاهی در این خصوص گفت: شهر رشت یکی از 26 شهر خوشمزه دنیا است و تنها شهر ایران است که در لیست شهرهای خلاق گردشگری با محوریت غذا قرار گرفته و بر همین اساس از ما برای حضور در نقاط مختلف دنیا دعوت به عمل می آید.

وی افزود: با توجه به تلاشی که دانشجویان رشته هتلداری این واحد در برگزاری این جشنواره کرده اند و بر اساس تفاهم نامه امضا شده، من بعد ما با معرفی دانشگاه، در هر سفر خارجی خود یکی از برگزیدگان این جشنواره را به همراه خواهیم برد تا منجر به افزایش تجارب ایشان بشود.

این گزارش حاکی است  سازمان میراث فرهنگی و گردشگری  ، شرکت صنایع غذایی شیر پگاه ، هتل پارسیان اوین  و شهرداری رشت  از حامیان این جشنواره بودند .

هم چنین در قسمت  پذیرایی  از صنایع غذایی  چاکلز - می ماس - سحر خیز و صنایع شیر ایران (پگاه)  در لابی هتل مستقر بوده و از مهمانها پذیرایی به عمل آوردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13889 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 936 ساعت: 9:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
2 کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
3 لزوم برنامه ریزی جدی در جهت جلوگیری از کم آبی در فصول آینده ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
4 کافه نادری فروخته می شود؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 حضورم در شهرداری وابسته به نظر دکتر روحانی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
7 کیفیت گیلاس ایران، برتر از گیلاس ترکیه و آمریکاست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
8 یک مسئول: ایران در بسیاری از موارد نیازی به واردات ندارد ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۳ آذر
9 تصاویری از جشنواره سفره های رنگی ایرانی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
10 کاهش نرخ میوه و سبزیجات در میادین شهر تهران ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.