طرز تهیه شیرینی خرمایی؛ شیرینی بعد افطار


در ماه رمضان و در ضیافت های افطارتان می توانید برای پذیرایی از این شیرینی خوشمزه استفاده کنید.

مواد اولیه:

آرد سفید دو پیمانه
آرد سمولینا یك پیمانه
ماست نصف پیمانه
رنده پوست لیمو یك عدد
روغن 1/4 پیمانه
وانیل و بیكینگ‌پودر قاشق چایخوری


مواد لازم لایه میانی:

پودر بادام یك پیمانه

خرما یك پیمانه

آب نصف پیمانه



طرز تهیه:

آرد سفید، سمولینا، وانیل و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كرده و وسط آن روغن، ماست و رنده پوست لیمو را اضافه و كاملا با هم مخلوط كنید و كمی ورز داده تا خمیر یك‌دستی به دست آید و به دست نچسبد. هسته خرما را در آورده و در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا خرما نرم شده و آب هم به خورد آن برود. بعد از روی حرارت برداشته و پودر بادام را اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید. خمیر را با وردنه باز كرده و با لیوان به صورت گرد قالب زده از مواد میانی یك قاشق چایخوری وسط آن قرار دهید و به حالت نیمه ببندید، اما فشار ندهید. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت شربت را روی آن ریخته و اجازه دهید تا شربت كمی به خوردشان برود.


مواد لازم شربت:

آب سه پیمانه

شكر سه پیمانه

لیمو نصف عدد



طرز تهیه شربت:

آب، شكر و نصف لیمو را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود و قوام یابد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4657 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ مرداد بازدید: 6196 ساعت: 5:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
7 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
8 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
9 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
10 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  مواد غذایی مناسب روزهای گرم وقتی هوا گرم می‌شود، معمولا ما اشتهای چندانی برای ...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در مورد شیر مادر چه می دانید؟ برای مامان‌اولی‌ها یا والدین جوان و افرادی که می‌خواهند بچه‌دار شوند طبیعی است که سوالاتی در خصوص شیردهی و شیر مادر وجود داشته باشد.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.