به گزارش لقمه، هر ساله با شروع فصل گرما مسمومیت های غذایی افزایش چشم گیری پیدا می کنند. ایرج خسرونیا، متخصص گوارش گفت: گرمای شدید هوا موجب شده تا مسمومیت های غذایی در اورژانس و بیمارستان ها به طور چشم گیری افزایش یابد. وی ادامه داد: غذاهای کنسرو شده، شیر، بستنی، شیرینی خامه ای، ماهی، گوشت قرمز، غذاهای سرخ شده بیشتر در معرض فاسد شدن هستند بنابراین از نگهداری آنها در بیرون از یخچال خودداری و از غذاهای تازه استفاده نمایید. خسرونیا تصریح کرد: در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه های تازه و غذاهای حاضری استفاده کنید و از مصرف آب های مشکوک و غیربهداشتی خودداری کنید. وی خاطر نشان کرد: از علایم مسمومیت می توان به اسهال، استفراغ، سرگیجه، بی حالی و ضعف، افت فشار خون و گاهی هم تب اشاره کرد و اگر مسمومیت بعد از چند بار بیرون روی و استفراغ بهبود نیافت بهتر است فرد را به بیمارستان منتقل کرده تا تحت درمان قرار گیرد. وی در خاتمه افزود: آبلیمو و چای نبات فقط می توانند مایعات از دست رفته را جبران کنند و در درمان مسمومیت نقشی ندارند. بازگشت به صفحه نخست