این سبزی را بخورید تا لاغر شوید!


این سبزی به سوزاندن کالری و در نتیجه لاغر شدن نیز کمک می کنند و به همین دلیل در بسیاری از رژیم های لاغری توصیه می شوند.

به گزارش لقمه، انواع فلفلها اگرچه تند هستند اما برای سلامتی شما خیلی مفیدند . فلفلهای قرمز سرشار از ویتامین A، Cو K هستند . این ویتامینها از آسیب دیدن سلولها و برخی از انواع سرطان ها پیشگیری می کنند و به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن ما کمک می کنند.

علاوه براین فلفل های تند به سوزاندن کالری و در نتیجه لاغر شدن نیز کمک می کنند و به همین دلیل در بسیاری از رژیم های لاغری توصیه می شوند. وقتی که شما یک فلفل تند می خورید بدنتان گرمای بیشتری تولید می کند و اکسیژن بیشتری مصرف می کند ، در نتیجه کالری بیشتری می سوزاند.

فلفلها حاوی یک ماده شیمیایی با نام کپسایسین هستند که باعث تندی آنها می شود. این ماده باعث می شود بدن ما مقدار زیادی هورمون استرس تولید کند و در نتیجه متابولیسم بدن ما افزایش می یابد و ما کالری بیشتری سوزانده و لاغر می شویم.

کپسایسین بو و مزه ندارد و در کل فلفل وجود دارد اما در دانه های فلفل میزان این ماده خیلی بیشتر است و علاوه بر این خوردن فلفل اشتها و اشتیاق شما برای خوردن غذا را کاهش داده و باعث لاغری می شود. زیرا کپسایسین موجود در آن ، فشار جریان خون در روده شما را افزایش می دهد و انقباضات دیواره روده شما را بیشتر می کند در نتیجه روده شما پیام گرسنگی برای مغزتان نمی فرستد و شما احساس سیری می کنید . در ضمن فلفلها بسیار کم کالری هستند.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :aftabir.com

کد: 4747 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 3094 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
2 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
4 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
6 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
7 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
11 باورهای اشتباه برای رژیم‌های لاغری ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.