تاکید وزیر بهداشت بر آموزش طبخ نان سالم و مغذی در منازل


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هنر طبخ نان سالم و مغذی در منازل باید آموزش داده شود.

به گزارش لقمه، دکتر محمد حسن طریقت منفرد ضمن تاکید بر ضرورت ترویج تغذیه سالم، تاکید کرد: نان در سبد غذایی خانوارها جایگاه مهمی دارد و به طور سنتی و تاریخی بخش اعظم تغذیه ایرانی‌ها را "نان" تشکیل می‌دهد. بر این اساس می‌توانیم با اطلاع رسانی، هنر طبخ نان سالم در خانه‌ها را آموزش دهیم.


وی به توافق صورت گرفته میان وزارتخانه‌های بهداشت، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و گفت: بر اساس این توافق نامه مقرر شده است که مردم به راحتی بتوانند انواع آرد سالم را از سوپر مارکت‌ها تهیه کنند.


دکتر طریقت منفرد که در یک برنامه تلویزیونی درباره " جایگاه نان در سبد غذایی" صحبت می‌کرد، افزود: می توان نانی تهیه کرد که به لحاظ خواص و انرژی‌ بتواند جایگزین بسیاری از غذاها شود.


وزیر بهداشت در ادامه به اختیارات قانونی و گسترده شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برای اصلاح سبد غذایی خانوارها اشاره و تاکید کرد: این شورا باید فعال‌تر شده و به کمک کارشناسان، مسایل مربوط به اصلاح سبد غذایی، ترویج سبک زندگی و تغذیه سالم را پیگیری کند.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4778 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد بازدید: 2142 ساعت: 5:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
3 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4 سامانه اپراتور ملی سلامت آغاز به کار کرد+ویژگیها ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 سامانه اپراتور ملی سلامت آغاز به کار کرد+ویژگیها ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 عده‌ای عامدانه سلامت مردم را نشانه گرفته اند ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
11 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن چای جوشیده ممنوع! مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با ک...

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.