صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است
مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است
عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روزی دو قاشق برای تضمین سلامتی و جلوگیری از بیماری ها مصرف شود.
لقمه:
عفت رییسی با بیان اینکه عسل نه به عنوان ماده غذایی بلکه باید غذا تلقی شود، گفت: عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روزی دو قاشق برای تضمین سلامتی و جلوگیری از بیماری ها مصرف شود.
رییس اتحادیه زنبورداران کشور افزود: آنچه زنبورداران ما تولید می کنند محصولی طبیعی و برگرفته از تنوع آب و خاک و گیاه کشور است.
وی گفت: کشور ما کشور چهار فصلی است که با وجود داشتن گیاهان دارویی که هر کدام به نحوی می تونند درمان کننده بیماریها باشند.
رییسی تصریح کرد: عسل شهد گلهای شفا بخش است و کشور ما جزو کشورهایی است که پتانسیل عسل های خوب و مناطق مختلف را دارد.
وی اضافه کرد: شناخت عسل خوب شاید کار سختی باشد و در راستای اجباری کردن مواد غذایی - که بسیار دیر نیز انجام شد اما آن را به فال نیک می گیریم -که مردم بدانند چه چیزی استفاده می کنند- از این به بعد شاهد وجود عسل استاندارد در بازار کشور باشیم.
رییس اتحادیه زنبورداران کشور گفت: اتحادیه زنبور داران ایران که متولی 60 هزار زنبور دار در سطح کشور است از این طرح استقبال کردند.
رییسی تصریح کرد: هنچنین با سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، تحقیقات علوم دام، معاونت علوم دام، سازمان استاندارد صنعتی ایران و شهرداری شورای کرج جمع شدیم تا برای نقش عسل در سلامتی مردم رفراندومی بگذاریم که چگونه محصول خوبی را تولید کنیم و مردم چگونه از سلامت آن مطلع شوند.
وی گفت: روز اول جشنواره 14 آبان بود که هزار و پانصد نفر مراجعه کننده مستقیم داشتیم و در سمینارمان نیز مسئولان شهر که دست اندر کار بحث سلامت شهروندان هستند در این جشنواره حضور داشتند.
نقل از :ایصدا
کد:
479
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۱۷ آبان
بازدید:
8375
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2
فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4
کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5
علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7
خوراکیهای سالمی که برای کودکان مضر هستند
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8
طرز تهیهی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9
عسل طبیعی با طعم پورشه
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11
عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بر اساس گروه خونیتان غذا بخورید
تحقیقات نشان داده افرادی که گروههای خونی مشابه دا...
علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود
پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...
مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری میکند
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سالمترین روشهای طبخ غذا
یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعدههای غذایی است اما به غیر از نوع خوردنیها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهرهوری بیشتر مشاغل روستایی می شود
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستانهای کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
تاثیر رنگ ها بر اشتها
دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
برای تقویت حافظه، لاغر شوید
نقصان عملکرد حافظه مرتبط با چاقی قابل برگشت است و می تواند انگیزه ای برای لاغری باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است