توزیع غذای گرم و سالم در مدارس ابتدایی پایتخت از مهر ماه


رییس اداره سلامت آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در راستای توسعه فرهنگ تغذیه سالم در بین دانش‌آموزان، از مهر ماه امسال غذاهای گرم و سالم با اولویت مدارس ابتدایی در بوفه‌ها توزیع می‌شود.

به گزارش لقمه، بهنوش آرام‌فر با بیان اینکه بخشنامه‌ای مربوط به تهیه و توزیع غذاهای سالم در مدارس شهریور ماه در اختیار مناطق آموزش و پرورش شهر تهران قرار خواهد گرفت، گفت: در این بخشنامه جزئیات توزیع غذاهای سالم با هدف ایجاد انگیزه و جذابیت برای دانش‌آموزان و همچنین لیست خوراکی‌های غیرمجاز به طور کامل تشریح شده است.

وی افزود: مقرر شده برای حفظ سلامت دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان ابتدایی، از خوراکی‌های گرم و سالم از جمله آش رشته، لوبیا، عدسی، ماکارانی با سویا، تخم‌مرغ و سیب‌زمینی آب‌پز در بوفه‌ها توزیع شود و همچنین پایگاه‌های سلامت نیز نظارت جدی‌تر بر توزیع خوراکی‌های مدارس داشته باشند.

رییس اداره سلامت آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: مقرر شده پس از بازدید، بازخورد بازرسی‌ها در اختیار اداره کل قرار بگیرد تا موارد به دقت بررسی شده و به مناطق و مدارس اعلام شود.

آرام‌فر گفت: در کنار توزیع غذاهای گرم و سالم، مقرر شده خشکبار که از لحاظ تغذیه بسیار برای دانش‌آموزان مفید است نیز در بوفه‌های مدارس قرار بگیرد تا نه تنها دانش‌آموزان از خوراکی‌های سالم و مغذی استفاده کنند، بلکه فرهنگ استفاده از خوراکی‌های مناسب از همان کودکی در بین آنها نهادینه شود.

به گفته وی، سال گذشته از بین 3849 مدرسه سطح شهر تهران، بیش از 3500 مدرسه مورد بازرسی مستقیم قرار گرفت و نتایج بازرسی‌ها به اداره کل ارزیابی و عملکرد ارسال شد.

رییس اداره سلامت آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: امسال تمهیداتی اندیشیده شده که بنرهای بزرگ خوراکی‌های سالم در بوفه‌های مدارس نصب شود تا دانش‌آموزان نسبت به خوراکی‌های سالم اطلاعات دقیق‌تری داشته باشند.

به گفته آرام‌فر، امسال نظارت بر بوفه‌های مدارس جدی‌تر خواهد بود و مقرر شده مناطق نیز گزارش کار پایگاه‌های سلامت را به شهر تهران اعلام کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 800 مدرسه مروج سلامت در شهر تهران فعالیت می‌کند، گفت: طی پنج سال باید تمامی مدارس تحت پوشش این طرح قرار بگیرند و برای افزایش مدارس مروج سلامت پایتخت منتظر اعلام حوزه ستادی آموزش و پرورش هستیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4843 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۶ مرداد بازدید: 3811 ساعت: 2:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موادغذایی مجاز و غیرمجاز در بوفه مدارس اعلام شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
2 چیپس‌های سرطان‌زا نخورید ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
3 بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
4 درآمد 3.5میلیاردی رستوران‌گردان برج میلاد ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
5 رواج فروش فست فود در مدارس ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
6 6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر
7 عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور
8 طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
آشنایی با الفبای ویتامین‌های مورد نیاز پوست احتمالش وجود دارد که پوستتان به اندازه‌ی کافی مواد مغذی دریافت نکند.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.