حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک


یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه رژیم ‌کم نمک تأثیر مثبتی بر تراکم استخوان دارد، گفت: بهتر است از گوشت‌ها و غذاهای فرآوری شده و پنیرهایی که غنی از سدیم هستند کمتر استفاده شود.

به گزارش لقمه، دکتر محمد پژوهی در گفت وگویی گفت: افزایش میزان مصرف روزانه‌ کلسیم و در صورت نیاز استفاده از مکمل‌های ویتامین D بهترین روش برای داشتن استخوان‌های سالم است.


وی با اشاره به تحقیقات انجام شده گفت: از آنجایی که تست های سنجش تراکم استخوان کمیت استخوان و نه کیفیت آن را می‌سنجند، افرادی که تراکم استخوان طبیعی دارند نیز باید این توصیه‌ها را جدی بگیرند چرا که آنها نیز ممکن است در معرض خطر ابتلا به شکستگی‌های استخوان باشند.


این فوق تخصص غدد یادآور شد: افزایش مصرف کلسیم و ویتامین D، از طریق مواد غذایی و مکمل‌ها (بر اساس صلاحدید پزشک)، نقش مؤثری در بهبود تراکم استخوان و کاهش خطر شکستگی‌های بعدی دارد.


دکتر پژوهی تصریح کرد: رژیم‌ کم نمک تأثیر مثبتی بر تراکم استخوان دارد به همین دلیل بهتر است از گوشت‌ها و غذاهای فرآوری شده و همچنین بسیاری از پنیرها که غنی از سدیم هستند کمتر استفاده شود. علاوه بر این، داشتن رژیم غذایی غنی از سبزی‌ها و میوه‌ها، مصرف میزان کافی پروتئین‌ و همچنین استفاده‌ بیشتر از مواد حاوی پتاسیم و منیزیم نیز کمک کننده است.


وی خاطرنشان کرد: ورزش‌ کردن به خصوص به صورت ترکیبی از حرکت‌های بی‌هوازی، کشتی و قدرتی در جلوگیری از پوکی استخوان مؤثر هستند، ورزش‌های تحمل کننده‌ وزن باعث تقویت استخوان‌ها و عضلات می‌شود و خطر افتادن را نیز کاهش می‌دهد. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4853 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 4063 ساعت: 7:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ماه رمضان/سنجش سلامت مواد غذایی توسط کارشناسان ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
2 شاخص اقتصادی کشاورزی ما مناسب اروپا است نه ایران ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۰ آذر
3 انار و مقابله با یک سرطان مردانه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر
4 قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
5 پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند ۱۳۹۲ يکشنبه ۹ تير
6 افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06 ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي
7 افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06 ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي
8 نمره 79.6 مردم به کیفیت نان/ سنگک همچنان کیفی‌ترین نان ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر
9 با كیفیت‌ترین نان ایران معرفی شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت