تأثیر استرس‌های شغلی در افزایش فشار خون


رئیس اداره سلامت و محیط کار وزارت بهداشت گفت: آلودگی صوتی در محل کار و برخی آلاینده‌های شیمیایی می‌توانند باعث افزایش فشارخون شوند.

به گزارش لقمه، دکتر کاظم ندافی با اشاره به اینکه بسیاری از عوامل به طور مستقیم یا غیرمستقیم در افزایش فشارخون تاثیر دارند، گفت: با توجه به اینکه فاکتورهای مختلفی در ایجاد بیماری پرفشاری خون دخیل هستند و این بیماری دارای عوارض متعدد در سیستم های مختلف بدن از جمله سیستم بینایی، قلب و عروق و کلیه است، بنابراین کنترل و کاهش ریسک فاکتورهای مرتبط با آن نیازمند بررسی گسترده و همه جانبه در این زمینه است که می‌تواند نقش مهمی در کاهش بار عوارض گوناگون آن داشته باشد.

رئیس اداره سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه یکی از پیامدهای آلاینده‌های محیط زیست، افزایش بیماری‌های قلب و عروق از جمله فشارخون بالا است، گفت: شهرنشینی و در کنار آن گسترش صنایع مختلف منجر به ورود آلاینده‌های شیمیایی گوناگون به محیط اطراف می شود.

وی همچنین یادآور شد: هریک از این آلاینده‌ها در صورتی که از حد معینی تجاوز کنند، می‌توانند بر سلامتی افراد تاثیر ناگواری داشته باشند. یکی از پیامدهای آلاینده‌های محیط زیست، افزایش بیماری‌های قلب و عروق از جمله فشارخون بالاست.

دکتر ندافی با بیان اینکه به غیر از آلاینده‌های شیمیایی، آلاینده‌های فیزیکی مثل آلودگی صوتی نیز در ایجاد این بیماری موثر است، خاطرنشان کرد: شهرنشینی و بی‌تحرکی که هر دو می‌توانند از پیامدهای شهرنشینی باشند، تاثیر بسزایی بر بیماری فشارخون بالا دارند.

رئیس اداره سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد که استرس در محیط کار می‌تواند فشارخون را به صورت گذرا افزایش دهد و زمانی که فرد در شرایط بدون استرس قرار می‌گیرد، فشارخون به حالت طبیعی برمی گردد.

دکتر ندافی گفت: در یکی از مطالعات، افزایش سه برابری فشارخون دیاستولیک (فشارخون مینیمم)، در کارگرانی که با استرس شغلی مواجه هستند، نشان داده شده است شرایط فیزیکی محیط کار نیز بر افزایش فشارخون موثر است. آلودگی صوتی در محل کار و برخی آلاینده‌های شیمیایی می‌توانند باعث افزایش فشارخون شوند. از جمله این آلاینده‌ها می توان به فلزات سنگینی مانند سرب و کادمیوم و موادی مثل کربن دی سولفید اشاره کرد.

وی در پایان گفت: برای پیشگیری و کنترل بیماری پرفشاری خون، توجه به عوامل موثر بر این بیماری مانند تغذیه، فعالیت بدنی و انجام ورزش منظم و مداوم، کنترل عوامل محیطی و شغلی گوناگون و آموزش و ارتقای سطح آگاهی جامعه الزامی است و نیل به این اهداف نیازمند همکاری سازمان‌های مختلف دست اندرکار در این زمینه‌ها است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4877 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 2146 ساعت: 1:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
3 توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد ۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
5 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
6 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
7 انتقاد جامعه داروسازان جوان کشور از اداره داروخانه ها توسط افراد غیر متخصص ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت
8 بهداشت تاسیسات گردشگری در سطح استاندارد است/رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
9 خستگی ناپذیریِ مادری کارآفرین/ از نانوایی تا کارخانه‌داری ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
10 نوبخت: در محاصره اقتصادی کشور را اداره کرده ایم/دشمن شکست خورده است اما شرمنده مردمیم ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
11 همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
توصیه‌هایی برای مادران باردار دچار اضافه‌ وزن مادران دارای وزن طبیعی می‌توانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.