پنکیک خرما مارتا استوارت


پایگاه خبری لقمه: در تهیه این پنکیک عربی خرمای مورد استفاده سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارداین میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده همچنین برای شنوایی ، بینایی ، درد کمر ، درد مفاصل ، درمان سینه و ریه مفید است .

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در تهیه این پنکیک عربی خرمای مورد استفاده سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارداین میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده همچنین برای شنوایی ، بینایی ، درد کمر ، درد مفاصل ، درمان سینه و ریه مفید است .

 
طرز تهیه پنکیک خرما

مواد لازم:
 
خرما                   ۱۲ عدد
 
آب جوش             ۱ پیمانه
 
خمیر مایه            ۱ قاشق چای خوری
 
آب                     ۱/۲ پیمانه
 
تخم مرغ              ۲ عدد بزرگ
 
آرد                     دو و نیم پیمانه
 
بیکینگ پودر         ۱ قاشق چای خوری
 
پودر زنجبیل         ۱/۲ قاشق چای خوری
 
پودر دارچین         ۱/۲ قاشق چای خوری
 
زعفران               نوک انگشت
 
پیازچه                ۱ پیمانه
 
نمک                  به میزان لازم
 
فلفل سیاه          به میزان لازم
 
روغن گیاهی       ۳ قاشق غذاخوری
 
ماست چکیده      به میزان لازم
 
آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک خرما:
۱- هسته‌های خرماها رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو خرد کنید.
۲- تخم‌مرغ‌ها رو کمی بزنید.
۳- پیازچه رو خرد کنید.
 
برای تهیه پنکیک، خرما رو در ظرفی بریزید و آب جوش رو به اون اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید. اون ها رو در غذاساز بریزید و پوره کنید.خمیرمایه رو در آب (به دمای اتاق) بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بذارید. اون رو با پوره خرما و تخم‌مرغ‌ها ترکیب کنید.آرد رو با بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر دارچین، زعفران، پیازچه، ۱ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
 
ترکیب خرما رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. بذارید تا خمیر برای ۲۰ دقیقه استراحت کنه.در ماهیتابه نچسبی روی حرارت متوسط رو به بالا، ۱ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید.
 
از خمیر به مقدار ۲ قاشق غذاخوری در ماهیتابه بریزید و با کفگیر به شکل دایره ۶ سانتی‌متری باز کنید. پنکیک‌ رو برای حدود ۲ دقیقه از هر طرف تا قهوه‌ای طلایی بشه، بپزید. بقیه پنکیک‌ها رو هم به همین شکل بپزید.پنکیک‌ها رو به همراه ماست چکیده و برش‌های پیازچه سرو کنید

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپزباشی

کد: 13574 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 3264 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟ رژیم‌هایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن می‌شوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آن‌ها مشکل است.
نوشیدنی های ضدپیری با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.