پنکیک خرما مارتا استوارت


پایگاه خبری لقمه: در تهیه این پنکیک عربی خرمای مورد استفاده سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارداین میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده همچنین برای شنوایی ، بینایی ، درد کمر ، درد مفاصل ، درمان سینه و ریه مفید است .

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در تهیه این پنکیک عربی خرمای مورد استفاده سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارداین میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده همچنین برای شنوایی ، بینایی ، درد کمر ، درد مفاصل ، درمان سینه و ریه مفید است .

 
طرز تهیه پنکیک خرما

مواد لازم:
 
خرما                   ۱۲ عدد
 
آب جوش             ۱ پیمانه
 
خمیر مایه            ۱ قاشق چای خوری
 
آب                     ۱/۲ پیمانه
 
تخم مرغ              ۲ عدد بزرگ
 
آرد                     دو و نیم پیمانه
 
بیکینگ پودر         ۱ قاشق چای خوری
 
پودر زنجبیل         ۱/۲ قاشق چای خوری
 
پودر دارچین         ۱/۲ قاشق چای خوری
 
زعفران               نوک انگشت
 
پیازچه                ۱ پیمانه
 
نمک                  به میزان لازم
 
فلفل سیاه          به میزان لازم
 
روغن گیاهی       ۳ قاشق غذاخوری
 
ماست چکیده      به میزان لازم
 
آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک خرما:
۱- هسته‌های خرماها رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو خرد کنید.
۲- تخم‌مرغ‌ها رو کمی بزنید.
۳- پیازچه رو خرد کنید.
 
برای تهیه پنکیک، خرما رو در ظرفی بریزید و آب جوش رو به اون اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید. اون ها رو در غذاساز بریزید و پوره کنید.خمیرمایه رو در آب (به دمای اتاق) بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بذارید. اون رو با پوره خرما و تخم‌مرغ‌ها ترکیب کنید.آرد رو با بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر دارچین، زعفران، پیازچه، ۱ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
 
ترکیب خرما رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. بذارید تا خمیر برای ۲۰ دقیقه استراحت کنه.در ماهیتابه نچسبی روی حرارت متوسط رو به بالا، ۱ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید.
 
از خمیر به مقدار ۲ قاشق غذاخوری در ماهیتابه بریزید و با کفگیر به شکل دایره ۶ سانتی‌متری باز کنید. پنکیک‌ رو برای حدود ۲ دقیقه از هر طرف تا قهوه‌ای طلایی بشه، بپزید. بقیه پنکیک‌ها رو هم به همین شکل بپزید.پنکیک‌ها رو به همراه ماست چکیده و برش‌های پیازچه سرو کنید

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپزباشی

کد: 13574 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 4103 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  اسنك‌های سالم به جای تنقلات برای لاغری بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنی‌های خوش...

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
آخرین نسخه برای کاهش سر درد دردهای همراه با ضربان و تهوع نشانه‌های سردردهای میگرنی است. متخصصان استفاده از درمان‌های خانگی را برای درمان دردهای میگرنی توصیه می‌کنند.
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.