با این 6 مواد معدنی دوپینگ کنید


پایگاه خبری لقمه: وجود میزان کافی منیزیم در بدن، نه‌تنها شما را از ضعف عضلانی و خستگی همیشگی نجات می‌دهد، بلکه نمی‌گذارد افسرده و مضطرب شوید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مطلب، فهرست مواد معدنی مورد نیازتان را تا اندازه‌ای کامل می‌کنیم و راه‌های تامین آنها را با شما در میان می‌گذاریم.

 

چرا باید فلوراید مصرف کنیم؟

مصرف کافی فلوراید سلامت استخوان‌ها و دندان‌های شما را حفظ می‌کند اما محققان ثابت کرده‌اند که استفاده بیش از اندازه از این ماده یا قبل از سه‌سالگی از فلوراید استفاده کردن، می‌تواند به سلامت افراد آسیب بزند و زمینه را برای پوسیدن زودهنگام دندان‌ها فراهم کند. فلوراید به طور طبیعی در آب وجود دارد و در برخی از کشورها، آب‌های آشامیدنی را با میزان بیشتری از این ماده غنی می‌کرده‌اند که به دلیل تاثیرات منفی این اقدام در درازمدت، امروز بسیاری از کشورها با اضافه کردن فلوراید به آب مخالف هستند.

 

نیازتان چقدر است؟

مردان: 4 میلی‌گرم در روز

زنان: 3 میلی‌گرم در روز

 

چه خوراکی‌هایی را مصرف کنیم؟

مصرف کافی ماهی‌های دریا و آب‌های حاوی فلوراید می‌تواند تا اندازه‌ای نیاز بدنتان به این ماده را برطرف کند. میزان فلوراید موجود در آب، در هر کشور و منطقه متفاوت است و به همین دلیل در بسیاری از کشورها، افراد با مراجعه به دندان‌پزشکان، با روش‌های مختلفی مثل مصرف قرص‌ها و شربت‌های حاوی فلوراید، دهان‌شویه یا ژل و استفاده از خمیردندان‌های حاوی این ماده، نیاز بدن خود به آن را تامین می‌کنند.

 

چرا باید اسیدفولیک مصرف کنیم؟

اگر به اندازه کافی اسیدفولیک که فولات یا ویتامین B۹ هم خوانده می‌شود مصرف کنید، سیستم عصبی بدنتان سالم می‌ماند و احتمال دچار شدنتان به بیماری‌هایی مثل کم‌خونی، سرطان، بیماری‌های قلبی و حتی پوکی استخوان کاهش پیدا می‌کند.

 

نیازتان چقدر است؟

بزرگسالان: 400 میکروگرم در روز

زنان باردار: 600 میکروگرم در روز

زنانی که فرزند خود را با شیر مادر تغذیه می‌کنند: 500 میکروگرم در روز

 

چه خوراکی‌هایی مصرف کنیم؟

سبزیجاتی که برگ سبز تیره دارند، نان و غلات غنی‌شده، بذر کتان، بادام‌زمینی و حتی موز، ازجمله منابع غنی اسیدفولیک هستند.

 

چرا باید ید مصرف کنیم؟

دستگاه عصبی برای درست کار کردن به فعالیت درست غده تیروئید نیاز دارد و به گفته متخصصان با مصرف میزان کافی ید، غده تیروئید به‌خوبی کار خواهد کرد. از نظر آنها مصرف ید احتمال سقط‌جنین و مرده‌زایی را کم می‌کند و سوخت‌وساز بدن را در وضعیت تعادل نگه می‌دارد.

 

نیازتان چقدر است؟

بزرگسالان: 150 میکروگرم در روز

زنان باردار: 220 میکروگرم در روز

زنانی که فرزندشان را با شیر مادر تغذیه می‌کنند: 290 میکروگرم در روز

 

چه خوراکی‌هایی مصرف کنیم؟

غذاهای دریایی، محصولات لبنی، غذاهای فرآوری‌شده و نمک یددار، اصلی‌ترین منابع تامین نیاز بدن به ید هستند. درست است که نمک غنی‌شده با ید و غذاهای فراوری‌شده میزان قابل‌توجهی ید دارند، اما مراقب باشید تامین این نیاز بدنتان به قیمت بالا رفتن فشارخون شما تمام نشود.

 

چرا باید آهن مصرف کنیم؟

در صورت تامین نیاز بدن به آهن، نه‌تنها از خستگی زودرس نجات پیدا می‌کنید، بلکه احتمال دچار شدنتان به مشکلات قلبی هم کاهش می‌یابد. تامین این نیاز، به انتقال بهتر اکسیژن در بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن به واسطه فعالیت بهتر گلبول‌های سفید کمک می‌کند.

 

نیازتان چقدر است؟

مردان 19 ساله و بالاتر: 8 میلی‌گرم در روز

زنان 19-50 ساله: 18 میلی‌گرم در روز 

زنان باردار: 27 میلی‌گرم در روز

زنانی که فرزندشان را با شیر مادر تغذیه می‌کنند: 10 میلی‌گرم در روز

زنان 51 سال و بالاتر: 8 میلی‌گرم در روز

 

چه خوراکی‌هایی مصرف کنیم؟

مصرف غلات و حبوبات غنی‌شده، لوبیا، عدس، گوشت گاو، بوقلمون (گوشت تیره)، سویا و اسفناج به تامین ذخیره آهن بدن کمک می‌کند. با این وجود، بسیاری از افراد با کمبود جدی آهن در بدن روبه‌رو هستند و برای تامین آن به مصرف مکمل‌های دارویی نیازمندند. برای اطمینان از این موضوع، می‌توانید با آزمایش خون از کافی بودن یا کمبود این ماده در بدنتان مطمئن شوید و در صورت نیاز، با توصیه یک متخصص، میزان معینی از مکمل‌های حاوی آهن را مصرف کنید.

 

چرا باید منیزیم مصرف کنیم؟

وجود میزان کافی منیزیم در بدن، نه‌تنها شما را از ضعف عضلانی و خستگی همیشگی نجات می‌دهد، بلکه نمی‌گذارد افسرده و مضطرب شوید. این ماده به حفظ سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها کمک می‌کند و از بیمار شدن قلب و کلیه‌ها پیشگیری می‌کند.

 

نیازتان چقدر است؟

مردان 19-30 ساله: 400 میلی‌گرم در روز

مردان 31 ساله و بالاتر: 420 میلی‌گرم در روز

زنان 19-30 ساله: 310 میلی‌گرم در روز

زنان 31 سال و بالاتر: 320 میلی‌گرم در روز

زنان باردار: 350-360 میلی‌گرم در روز

زنانی که فرزندشان را با شیر مادر تغذیه می‌کنند:310-320 میلی‌گرم در روز

 

 

چه خوراکی‌هایی مصرف کنیم؟

در غذا و آبی که همه ما مصرف می‌کنیم، مقداری منیزیم وجود دارد اما بعید نیست که میزان مصرف روزانه این ماده توسط شما کمتر از نیاز بدنتان باشد. محققان می‌گویند سبزیجات برگ‌سبز، آجیل، لبنیات، سویا، سیب‌زمینی و گندم سرشار از منیزیم هستند اما در صورتی که آزمایش‌ها از کمبود این ماده در بدنتان حکایت کنند، چاره‌ای جز مصرف مکمل برایتان باقی نمی‌ماند.

 

چرا باید پتاسیم مصرف کنیم؟

محافظت از سلول‌های بدن، بهبود وضعیت عضلات، کنترل فشارخون و کاهش احتمال سنگ‌سازی کلیه، ازجمله خدماتی است که پتاسیم به بدن شما می‌رساند.

 

نیازتان چقدر است؟

بزرگسالان: 4700 میلی‌گرم در روز

زنانی که فرزندشان را با شیر مادر تغذیه می‌کنند: 5100 میلی‌گرم در روز

 

 

چه خوراکی‌هایی مصرف کنیم؟

می‌توانید با مصرف سیب‌زمینی، موز، ماست، شیر، ماهی تن زرد، سویا، و انواع میوه‌ها و سبزیجات نیاز بدنتان به این ماده را تامین کنید. اگر زیاد دچار گرفتگی عضلات می‌شوید و همیشه خسته‌اید، هر روز موز میل کنید و دیگر خوراکی‌های حاوی پتاسیم را در برنامه غذایی‌تان جا دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از : آتیه نو

کد: 10795 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت بازدید: 2254 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
3 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
4 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
5 چاقی شکم خود را با این خوراکی‌ها کوچک کنید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
6 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
7 آشنایی با خوردنی‌ها و تنقلات لاکچری ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 کاهش تورم مواد غذایی در عین افزایش قیمت‌ها! ۱۳۹۸ يکشنبه ۲ تير
9 تاثیر خوراکی‌ها بر سلامت روان به سن بستگی دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
10 مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی‌ چقدر است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
11 خوراکی‌های مناسب برای کاهش وزن ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.