به گزارش لقمه، سید حمیدرضا میرآفتاب، مدیر طرح توسعه نانهای صنعتی با اعلام خبر بالا گفت: فرهنگسازی و اصلاح الگوی تولید و مصرف نان، افزایش سطح فعالیتهای تجاری و سرمایهگذاری، حرکت سازمان یافته بخش خصوصی در زنجیره تولید و تامین مواد اولیه تولید نان از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
وی افزود: بسترسازی برای استفاده حداکثری از ظرفیتهای شرکتهای داخلی در عرصه ماشینآلات و ایجاد بستر تعامل و همکاریهای بیشتر در صنعت آرد و نان کشور از دیگر اهداف برگزاری هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نان است.
میرآفتاب ادامه داد: استاندارد سازی فعالیت های تولیدی و تجاری در حوزه آرد و نان، رعایت استاندارهای ملی، رعایت اصل استقلال و عدم وابستگی در تامین ماشین آلات، رعایت اصل رویکرد جدی بر صنایع داخلی در جهت بومی سازی و رعایت خط تولید و ساخت واحدهای صنعتی از مهمترین رویکردهای این نمایشگاه است.
مدیرطرح توسعه نان صنعتی تصریح کرد: هفتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نان که با حضور 80 شرکت داخلی و چهار شرکت خارجی از آلمان، اسپانیا و چین از تاریخ 21 تا 24 شهریور ماه جاری در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی برگزار می شود.
وی یکی از اهداف هفتمین نمایشگاه را فرهنگسازی و اصلاح الگوی تولید و مصرف آرد و نان ذکر کرد و ادامه داد: اهدافی همچون افزایش سطح فعالیتهای تجاری و سرمایه گذاری در صنعت آرد و نان و حمایت از احداث و توسعه واحدهای تولید نان صنعتی درکشور، حرکت سازمان یافته در بخش خصوصی در زنجیره تولید و تامین مواد اولیه تولید نان، بسترسازی لازم جهت ارائه حداکثری ظرفیتها و توانمندیهای شرکتهای داخلی در عرصه ماشین آلات صنایع مرتبط با صنعت آرد و نان و ایجاد بستر تعامل و همکاریهای بیشتر در صنعت آرد و نان کشور در این نمایشگاه پیگیری میشود.
میرآفتاب رویکردهای نمایشگاه را نیز تشریح کرد و گفت: رویکردهای این نمایشگاه عبارتند استاندارد سازی فعالیتهای تولیدی و تجاری در حوزه تولید آرد و نان، رعایت استانداردهای ملی در خصوص فرآیند تولید نان و ماشین آلات مربوطه، رعایت اصل استقلال و عدم وابستگی در تامین ماشین آلات مرتبط با تولید آرد و نان و رعایت اصل رویکرد جدی بر صنایع داخلی در جهت بومیسازی فنآوری و تکنولوژی خطوط تولید و ساخت واحدهای صنعتی نان به جهت تحقق بند (ح) ذیل ماده (3) آییننامه اجرایی: جز یک بند الف تبصره 15 قانون بودجه سال 1386.
در ادامه این نشست خبری مهدی اخوان محمدی، رییس کمیته اجرایی هفتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نان با انتقاد از عملکرد شرکت بازرگانی دولتی در برگزاری این نمایشگاه اذعان داشت: دوره چهارم و پنجم نمایشگاه نان بسیار بی رونق بود و در آنها اقدامات ملی انجام نشد.
وی افزود: متاسفانه در ایران کار تولید آرد و نان را به کسانی می سپاریم که توان انجام هیچ کاری را ندارند در حالیکه نان با سلامت مردم به صورت مستقیم ارتباط دارد تا جایی که ورود افراد غیر متخصص به این بخش می تواند در هر واحد نانوایی سلامت 5000 نفر را به خطر بیندازد که این مساله هزینه های سنگینی را روی دست دولت و کشور خواهد گذاشت.
اخوان محمدی در پایان با اشاره به حجم بالای تولید ضایعات نان در کشور خاطرنشان کرد: در کشوری نظیر ترکیه یک درصد نان تولید شده به ضایعات تبدیل می شود و این در حالیست که 30 تا 33 درصد از نان های تولید شده در ایرانی که مردم آن مسلمان هستند به ضایعات تبدیل می شود.
بازگشت به صفحه نخست