به گزارش لقمه، بیان زارعیان متخصص تغذیه در مورد فواید انگور گفت: این میوه دارای مقادیری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. وی با اشاره به اینکه این میوه برای درمان بیماریهای یبوست، عوارض روماتیسم، کم خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند است، اظهار داشت: انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک میکند و در کنترل فشار خون موثر است. وی با بیان اینکه انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است، افزود: این میوه به دلیل داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون(نقرس) مناسب و سازگار است. این متخصص تغذیه انگور را مقوی و مغذی خواند و اظهار کرد: این میوه ترشحات غدد کبد را زیاد میکند و مواد سوخته را از بدن دفع کرده و در کودکان باعث رفع نرمی استخوان می شود. زارعیان با اعلام اینکه انگور هم چاق کننده است و هم لاغر کننده، اضافه کرد: انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند می توانند از انگور بهره زیادی ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنند. وی با اشاره به اینکه انگور یکی از میوه های ضد سرطانی شناخته شده و این به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است، ادامه داد: افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند به مقدار زیادی انگور مصرف کنند. زارعیان با بیان اینکه برگ این میوه مقوی و قابض و دم کرده آن فوائد زیادی دارد، خاطرنشان کرد: آب غوره نیز در رفع ورم مخاط لثه و دهان و سرکه حاصل از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزیها بکار می رود. وی در پایان یادآور شد: دانههای خشک انگور صفرا و بلغم را دفع و خستگی را رفع و حالت انبساط به وجود می آورد. انگور و برگ و شیره و دانه های خشک شده و دانه های نارس(غوره) و دانه تخمیر شده(سرکه) در همه حال مصرف غذایی دارند. بازگشت به صفحه نخست