مواد لازم (براى هشت ساندویچ كوچك): ۴۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده سه چهارم پیمانه مغز نان سفید یك چهارم پیمانه ترشى میوه سه حبه سیر كوبیده سه تا چهار عدد لواش نرم و تازه روغن مایع براى سرخ كردن یك دوم پیمانه پنیر خامه اى یك دوم پیمانه پیازچه خرد شده یك عدد گوجه فرنگى، ریز خرد شده دو قاشق سوپخورى آب لیمو نمك و فلفل بنا به ذائقه طرز تهیه: گوشت مرغ چرخ شده، مغز نان سفید، ترشى میوه، سیر و كمى نمك و فلفل را در دستگاه غذاساز بریزید و چند دقیقه روشن كنید تا خوب مخلوط شوند. این مخلوط را به هشت قسمت مساوى تقسیم كنید و هریك را با دست به صورت یك سوسیس به بلندى ۱۲ سانتى متر درآورید. در یك تابه نچسب كمى روغن مایع بریزید و سوسیس هایى را كه آماده كرده اید در روغن مایع با حرارت متوسط سرخ كنید به طورى كه سوسیس ها از همه طرف طلایى شوند. از زیادكردن شعله گاز خوددارى كنید چون سطح روى سوسیس ها زود برشته مى شوند اما مغزپخت نمى شوند. آنها را چند دقیقه در یك صافى قرار دهید تا روغن اضافى مربوط به سرخ كردن سوسیس ها گرفته شود. در این فاصله هشت دایره به قطر حدود ۲۰ سانتى متر از نان لواش ببرید. پنیر خامه اى را با پیازچه خرد شده مخلوط كنید و از این مخلوط مقدار كمى روى هر یك از نان ها بمالید. گوجه فرنگى و پیاز خرد شده را با هم مخلوط كنید و آب لیمو را اضافه كنید. مقدارى از این مخلوط را روى هریك از نان ها بریزید و یك عدد سوسیس را روى هركدام گذاشته نان را به صورت یك ساندویچ لوله كنید. بازگشت به صفحه نخست