به گزارش لقمه، آنتی پاستوی سنتی شامل گوشت، زیتون، قارچ، ماهی آنچووی، مغز آرتیشو و پنیرهای مختلف مانند موزارلا، گوشت و سبزیجات ترشی (با زیتون یا سرکه) می شود.
محتویات آنتی پاستو با توجه به هر منطقه تغییر می کند و از شمال تا جنوب ایتالیا، چیزهای مختلفی در آن ریخته می شود. آنتی پاستو را معمولاً با اوردور مقایسه می کنند، ولی آنتی پاستو سر میز سرو می شود و نشانه شروع رسمی وعده ایتالیایی است. می توان به آن "استارتر" یا "آنتره" هم اطلاق نمود.
مواد لازم:
• یک دسته مارچوبه، خرد شده
• 100 گرم ژامبون پروشوتو
• روغن زیتون
• 100 گرم مغز آرتیشو، بادنجان کبابی و فلفل کبابی
سس پستو:
• 125 گرم پنیر خامه ای
• نیم فنجان پستوی ریحان (سس ریحان و سیر)
• 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
سس لوبیا سفید
• 400 گرم لوبیای سفید، شسته شده و آبکشی شده
• 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
• 1 حبه سیر، له شده
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
دستور تهیه:
1. اول سس پستو را درست کنید: پنیر، پستو، آبلیمو و 1 قاشق آب سرد را مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس آن را در کاسه بریزید.
2. حالا سس لوبیا سفید را درست کنید: لوبیا، آبلیمو، سیر و یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون را مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شود. آن را نیز به کاسه ای منتقل کنید. بقیه روغن زیتون را رویش بریزید.
3. مارچوبه ها را داخل ژامبون ها بپیچید. رویش روغن بزنید و روی حرارت متوسط یا بالا کباب کنید. حدود 4 تا 6 دقیقه بپزید تا نرم شود.
4. روی بشقاب موردنظر، مارچوبه ها، زیتون، آرتیشو، بادنجان، فلفل و کراکر بچینید و با سس هایی که آماده کرده اید سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :برترین ها