تولید 4 میلیون تن مرکبات در سال جاری


مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران پیش‌بینی کرد: امسال حدود چهار میلیون تن انواع مرکبات از باغ‌های کشور برداشت و در صورت برنامه‌ریزی مناسب حدود 300 هزار تن از این محصولات به کشورهای متقاضی صادر شود.

به گزارش لقمه، محمدرضا شعبانی اظهار کرد: سطح زیر کشت مرکبات در استان مازندران 110 هزار هکتار و در کل کشور 200 هزار هکتار است اما استان مازندران تولیدکننده بالغ بر 50 درصد انواع مرکبات کشور است.

وی افزود: امسال از نظر تولید، وضعیت مناسبی در باغ‌های مرکبات کشور حاکم بود و آفت چندانی گریبانگیر درختان مرکبات نشد که براین اساس پیش‌بینی می‌شود از نظر کمی و کیفی سطح تولید مرکبات در کشور افزایش داشته باشد.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران ادامه داد: در حال حاضر برداشت نارنگی زودرس آغاز شده و از هفته‌های آینده برداشت رقم اصلی نارنگی "اونشو" آغاز می‌شود.

شعبانی اظهار کرد: برآوردها نشان می‌دهد که میزان تولید مرکبات استان مازندران به بیش از دو میلیون تن برسد و میزان تولید مرکبات در کل کشور نیز از مرز چهار میلیون تن بگذرد.

وی گفت: برداشت انواع پرتقال در کشور از اوایل آبان ماه آغاز می‌شود و تا 50 روز ادامه دارد که پیش‌بینی می‌شود میزان تولید این محصول به حدود 2.5 میلیون تن برسد.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران ادامه داد: هزینه تمام شده برای تولید هر کیلوگرم نارنگی 300 تا 400 تومان است و در حال حاضر هر کیلوگرم نارنگی زودرس نوبرانه روی درخت 700 تا 1300 تومان خریداری می‌شود.

شعبانی تاکید کرد: با توجه به افزایش تعداد واریته‌های مختلف و افزایش تولید مرکبات در کشور، اگر زیرساخت‌ها و بسترهای لازم فراهم باشد می‌توان میزان صادرات مرکبات در سال جاری را به 300 هزار تن افزایش داد که بیش از 300 هزار دلار درآمد ارزی برای کشور دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5194 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 2277 ساعت: 2:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
4 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
5 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
6 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
7 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
8 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
9 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
10 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است شکر موجود در آب‌میوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندان‌ها در کودکان است و قند برخی از آب‌میوه‌های موجود در سوپرمارکت‌ها بیشتر از قند نوشابه‌ها است.