استفاده از نوار سفید کننده دندان باید با احتیاط انجام شود


یک اندودنتیست با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر استفاده از نوارهای سفید کننده دندان به صورت شخصی افزایش یافته است، گفت: هنگام استفاده از این نوارها در نوجوانان باید دقت بیشتری از لحاظ ایمنی مصرف در مقایسه با کاربرد آن در افراد بالغ لحاظ شود.

به گزارش لقمه، دکتر ماندانا پرتوی با بیان اینکه سفید کردن دندان با روش بلیچینگ اخیرا بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است، گفت: محصولات قابل فروش بدون نسخه نیز مشابه روش های بکار گرفته شده توسط پزشک از طریق کاهش رنگ سطحی دندان می‌توانند دندان را سفید کنند.

وی گفت: سفید کردن خانگی دندان محافظه کارترین درمان غیرتهاجمی برای تغییر نمای دندان است ولی بیمار قادر به تشخیص کاربرد این مواد نیست.

این اندودنتیست با بیان اینکه مشکل کاربرد محصولات سفیدکننده در نوع حاوی پراکسید آن است، گفت: دندانپزشک می تواند با توجه به وضعیت دندان بیمار با استفاده از پراکسیدهای با غلظت پایین اقدام کند.

دکتر پرتوی گفت: در سال‌های اخیر استفاده از نوارهای سفیدکننده دندان در مطب یا به صورت شخصی افزایش یافته است. با توجه به اینکه نوجوانان نیز اقدام به تهیه این نوارهای سفید کننده می‌کنند باید دقت بیشتری از لحاظ ایمنی مصرف در مقایسه با کاربرد آن در افراد بالغ لحاظ شود.

وی یادآور شد: یکی از نکات محدودکننده استفاده از نوارسفید کننده، تعداد دندان‌هایی است که می‌توان سفید کرد در صورتی که دندان‌ها ردیف نباشد نوار با سطح خارجی دندان تماس برقرار نمی‌کند لذا کاربرد این نوارها در خانه در صورت ردیف نبودن دندان‌ها مهم است.

دکتر پرتوی گفت: بهترین پیش آگهی سفید کردن دندان در مطب به میزان زرد بودن دندان، تیره شدن خفیف دندان ناشی از ضربه و یا تغییر رنگ ناشی از مصرف تتراسیکلین است.

وی در پایان گفت: تغییر رنگ متوسط تا شدید تتراسیکلین را می توان در مطب طی یک دوره 3 تا 6 ماهه انجام داد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5226 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر بازدید: 1955 ساعت: 11:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
7 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
8 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
9 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
چطور یخچال را تمیز کنیم؟ یخچال پرکارترین وسیله برقی آشپزخانه است. با رعایت نکات ساده زیر آن را همواره تمیز نگه دارید.