صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟
نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه محرم و صفر
>
نثار پلو نذری مخصوص دماوند
غذاهای نذری در ایران/6
نثار پلو نذری مخصوص دماوند
نثارپلو، پلویی مخلوط و معطری است مخصوص دماوند، و در ایام سوگواری محرم یکی از مهمترین غذاهایی که دماوندی ها نذری می دهند، همین نثارپلو است.
عکس تزیینی است
لقمه:
خیلی ها که حتی یک بار هم مهمان قزوینی ها بوده اند، نام قیمه نثار را شنیده اند ولی تقریباً می شود ادعا کرد که تعداد افرادی که با نثار پلو آشنا هستند خیلی کم است. نثارپلو، پلویی مخلوط و معطری است مخصوص دماوند و در ایام سوگواری محرم یکی از مهمترین غذاهایی که دماوندی ها نذری می دهند، همین نثارپلو است.
مواد لازم برای 6 نفر:
6 پیمانه برنج
یک کیلوگرم گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران یا ماهیچه)
نصف پیمانه لپه
نصف پیمانه آلبالو خشک بدون هسته
6 عدد پیاز متوسط
یک قاشق سوپخوری مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه و زعفران از هر کدام به مقدار مساوی
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
2 عدد پیاز (برای پخت گوشت)
روغن به مقدار لازم
زعفران به میزان لازم (برای طعم دار کردن گوشت)
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را به صورت پیاز داغ تهیه می کنیم و در هنگام سرخ شدن به آن زردچوبه اضافه می کنیم. سپس گوشت را تکه تکه کرده و همراه با 2 عدد پیاز خرد شده و کمی زعفران بگذارید بپزد. بعد از اینکه گوشت پخت به آن کمی نمک اضافه کنید و بگذارید آب آن تمام شود.
لپه را آب پز کنید و آلبالو ها را به مدت یک ساعت خیس کنید. حالا لپه ها و آلبالو را آبکش کرده و سپس در تابه دیگری حاوی روغن بریزید و کمی تفت دهید. در پایان این مخلوط را به پیاز داغ اضافه کنید.
برنج را به شیوه معمول آبکش کنید و سپس موقع دم کردن آن، مخلوط ادویه پودری را لابلای برنج بریزید و در پایان مخلوط پیاز داغ و لپه و آلبالو را روی برنج در گوشه ای از قابلمه بریزید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید تا آماده شود.
نقل از :آشپزی مثبت
کد:
534
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۲۰ آذر
بازدید:
10066
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3
لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فلهای در سفر
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
4
آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5
برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
6
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
7
دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
8
وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9
فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10
تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11
آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری!
۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب میآورد
یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...
چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟
مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...
بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی
بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نوشیدنیهای مجاز برای مبتلایان به ریفلاكس معده
یک كارشناس تغذیه، نوشیدنیهایی را كه با خیال راحت میتوانید نوش جان كنید، را به شما می گوید.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی
متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل میشود اما در موارد زیادی گوشتهای یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش میروند.
یک رژیم لاغری خوشمزه
این رژیم لاغری خوشمزه انواع مختلفی دارد اما چیزی که در همه این رژیم لاغری مشترک است این است که باید سعی کنید این میوه را بیشتر بخورید که اصلا" هم چیز بدی نیست زیرا این میوه سرشار از ویتامینها و مواد مغذی دیگر هستند.
هفت دلیل واجب برای خوردن تخم مرغ سر صبح
در این مبحث به هفت دلیل واجب برای خوردن تخم مرغ به عنوان صبحانه می پردازیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است