میوه های غنی از کلسیم را بشناسید


در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی مصرف شود؛ به عنوان مثال، کلسیم یکی از آن موادی است که برای رشد جنین ضروری است و در تقویت استخوان و دندان کودک در حال رشد نقش موثری دارد.

به گزارش لقمه، مصرف کلسیم برای سلامت قلب، اعصاب و عضله مادر و نوزاد مهم است. جنین کلسیم لازم را از مادر می گیرد و کمبود آن روی سلامت مادر اثر می گذارد. بنابراین لازم است که کلسیم کافی در دوران بارداری مصرف شود. زنان زیادی بر این باورند که کلسیم تنها از طریق مواد غذایی و نوشیدنی های سالم به دست می آید.

در صورتی که لبنیات تنها منبع کلسیم نیست. در دوران بارداری ، زنان می توانند با خوردن میوه های تازه نیز کلسیم خود را تامین کنند. این میوه ها عبارت است از؛

پرتقال: هر یک عدد از این میوه حاوی ۶۰میلی گرم کلسیم است که برای زنان باردار بسیار مفید است.

انجیر خشک: یک پیمانه انجیر خشک حاوی ۲۴۱ میلی گرم کلسیم است. این میوه خشک به وفور حاوی اسیدهای چرب امگا۳ و روی است که برای زنان باردار مفید است.

خرما: به قول مادربزرگ ها، مصرف خرما، زمان زایمان را کاهش می دهد. علاوه بر آن این میوه غنی از کلسیم است. هر یک عدد خرما حاوی 15.36 میلی گرم کلسیم است.

زردآلوی خشک: این میوه غنی از کلسیم، ماده غذایی بسیار مفیدی برای زنان باردار به حساب می آید و علاوه بر کلسیم، حاوی آهن، اسید فولیک و پتاسیم است.

آلو: میوه سرشار از کلسیم که برای رفع یبوست نیز مصرف می شود.

کیوی: علاوه بر کلسیم، مانند پرتقال سرشار از ویتامین Cاست.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 5357 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر بازدید: 3839 ساعت: 1:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
2 انجیر تازه برای سلامتی مفید است یا انجیر خشک؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
3 فواید توت سفید برای سلانمتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
4 مصرف انجیر به هضم غذا و کاهش وزن کمک میکند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
5 برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
6 توصیه‌های تغذیه‌ای برای رفع کم‌خونی ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
7 انجیر بسیار چاق کننده است ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
8 خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
9 ایران اولین تولیدکننده انجیر خشک دنیا ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور
10 با خواص درمانی انجیر آشنا شوید ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
11 خواص انجیر از نگاه طب سنتی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.