میوه های غنی از کلسیم را بشناسید


در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی مصرف شود؛ به عنوان مثال، کلسیم یکی از آن موادی است که برای رشد جنین ضروری است و در تقویت استخوان و دندان کودک در حال رشد نقش موثری دارد.

به گزارش لقمه، مصرف کلسیم برای سلامت قلب، اعصاب و عضله مادر و نوزاد مهم است. جنین کلسیم لازم را از مادر می گیرد و کمبود آن روی سلامت مادر اثر می گذارد. بنابراین لازم است که کلسیم کافی در دوران بارداری مصرف شود. زنان زیادی بر این باورند که کلسیم تنها از طریق مواد غذایی و نوشیدنی های سالم به دست می آید.

در صورتی که لبنیات تنها منبع کلسیم نیست. در دوران بارداری ، زنان می توانند با خوردن میوه های تازه نیز کلسیم خود را تامین کنند. این میوه ها عبارت است از؛

پرتقال: هر یک عدد از این میوه حاوی ۶۰میلی گرم کلسیم است که برای زنان باردار بسیار مفید است.

انجیر خشک: یک پیمانه انجیر خشک حاوی ۲۴۱ میلی گرم کلسیم است. این میوه خشک به وفور حاوی اسیدهای چرب امگا۳ و روی است که برای زنان باردار مفید است.

خرما: به قول مادربزرگ ها، مصرف خرما، زمان زایمان را کاهش می دهد. علاوه بر آن این میوه غنی از کلسیم است. هر یک عدد خرما حاوی 15.36 میلی گرم کلسیم است.

زردآلوی خشک: این میوه غنی از کلسیم، ماده غذایی بسیار مفیدی برای زنان باردار به حساب می آید و علاوه بر کلسیم، حاوی آهن، اسید فولیک و پتاسیم است.

آلو: میوه سرشار از کلسیم که برای رفع یبوست نیز مصرف می شود.

کیوی: علاوه بر کلسیم، مانند پرتقال سرشار از ویتامین Cاست.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 5357 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر بازدید: 3918 ساعت: 1:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
3 انجیر تازه برای سلامتی مفید است یا انجیر خشک؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
4 فواید توت سفید برای سلانمتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
5 مصرف انجیر به هضم غذا و کاهش وزن کمک میکند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
6 برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
7 توصیه‌های تغذیه‌ای برای رفع کم‌خونی ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
8 انجیر بسیار چاق کننده است ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
9 خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
10 ایران اولین تولیدکننده انجیر خشک دنیا ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور
11 با خواص درمانی انجیر آشنا شوید ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟