مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار:
کشاورزی کشور نیاز به مهندسی دوباره دارد/ انتقاد از سیاست‌های کشاورزی در ۸ سال گذشته


مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار با انتقاد از سیاست‌های بخش کشاورزی در ۸ سال گذشته گفت:‌کشاورزی کشور نیاز به مهندسی دوباره دارد.

به گزارش لقمه، حسین صفایی در سومین همایش کشوری بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی صنعت دامپروری با اعلام این خبر گفت: آمار واردات کشاورزی در سال گذشته 22 میلیون تن با ارزبری 14 هزار میلیارد دلار انجام شد درحالی که میزان صادرات چهار میلیون و 400 هزار تن به ارزش 6 میلیارد دلار بود.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار با بیان اینکه کشاورزی کشور طی 8 سال گذشته شکننده بود، گفت: فشار مضاعفی به بخش کشاورزی وارد شد که ریشه‌های آن علاوه بر عوامل محیطی و اقلیمی بیشتر عوامل مدیریتی و مداخله‌هایی از جنس تکیه بر واردات بود.

صفایی گفت: در اوایل دولت نهم،‌تعرفه‌های نهاده در حدود صفر بود و همین مسئله تولید داخل را دچار مشکل کرد.

وی ادامه داد: در سال 89 و 90 تجار و واسطه‌ها اجازه یافتند تا گوشت به میزان زیاد وارد کشور کنند و در حالی که میزان واردات کشور در سال 83 تنها 25 هزار تن بود، در سال 89 به 200 هزار تن رسید.

وی گفت: این واردات بدون توجه به قرنطینه دامی از کشورهایی مانند هند، پاکستان، گرجستان و ارمنستان بدون نظارت وارد کشور شد و بیماری‌های زیادی را با خود به کشور آورد.

صفایی همچنین در ادامه با اشاره به میزان واردات گندم گفت:‌در 4 ماهه نخست سال 92 نسبت به مدت مشابه آن در سال 91 هزینه واردات هر تن گندم 55 درصد افزایش یافت که 30 درصد آن به دلیل افزایش قیمت‌ها و 25 درصد به دلیل هزینه مبادلاتی بوده است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار با بیان اینکه رفع تحریم‌هایی که در پیش داریم در پائین آوردن هزینه محصول وارداتی مؤثر خواهد بود، گفت: رفع تحریم ها حداقل 25 درصد هزینه وارداتی را کاهش خواهد داد. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 5402 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 2443 ساعت: 7:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.