• زمان تهیه: 55 دقیقه • زمان استراحت: 2 ساعت • فرایند آماده سازی: 10 دقیقه مواد لازم • یک کیلو و 600 گرم کدوسبز • یک پیمانه پیاز خرد شده • 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی • تکه های یخ • دو پیمانه سرکه سیب • 1.5 پیمانه شکر • یک قاشق غذاخوری تخم خردل • نصف قاشق چایخوری تخم کرفس • یک قاشق چایخوری دانه فلفل • نصف قاشق چایخوری زردچوبه طرز تهیه 1. کدوها را بشویید و حلقه ای خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، 12 پیمانه کدوسبز و یک پیمانه پیاز خلال شده را با هم مخلوط کنید. روی آنها نمک بپاشید. خوب هم بزنید، سپس روی آنها قالب های یخ بریزید. روی آنها یک بشقاب سنگین قرار دهید و بگذارید دو ساعت در دمای اتاق باقی بماند. 2. همه یخ ها را جدا کنید و کدوها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آنها گرفته شود. در یک قابلمه استیل، سرکه، شکر، تخم خردل، تخم کرفس، دانه های فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط بجوشد تا شکر آب شود. سپس کدو را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. به طور مدام هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون در نیم جوش باشد. 3. کدوها را داخل یک شیشه استرلیزه بریزید و در آن را محکم ببندید. 4. شیشه ترشی را داخل آب جوش روی حرارت 10 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بگذارید خنک شود.