ترشی های زمستانی/
ترشی کدو سبز


کدو سبز از جمله سبزیجاتی است که در بازار موجود است و می توانید از این سبزی ترشی خوشمزه تهیه کنید.


• زمان تهیه: 55 دقیقه
• زمان استراحت: 2 ساعت
• فرایند آماده سازی: 10 دقیقه



مواد لازم

• یک کیلو و 600 گرم کدوسبز
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی
• تکه های یخ
• دو پیمانه سرکه سیب
• 1.5 پیمانه شکر
• یک قاشق غذاخوری تخم خردل
• نصف قاشق چایخوری تخم کرفس
• یک قاشق چایخوری دانه فلفل
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه



طرز تهیه

1. کدوها را بشویید و حلقه ای خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، 12 پیمانه کدوسبز و یک پیمانه پیاز خلال شده را با هم مخلوط کنید. روی آنها نمک بپاشید. خوب هم بزنید، سپس روی آنها قالب های یخ بریزید. روی آنها یک بشقاب سنگین قرار دهید و بگذارید دو ساعت در دمای اتاق باقی بماند.

2. همه یخ ها را جدا کنید و کدوها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آنها گرفته شود. در یک قابلمه استیل، سرکه، شکر، تخم خردل، تخم کرفس، دانه های فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط بجوشد تا شکر آب شود. سپس کدو را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. به طور مدام هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون در نیم جوش باشد.

3. کدوها را داخل یک شیشه استرلیزه بریزید و در آن را محکم ببندید.

4. شیشه ترشی را داخل آب جوش روی حرارت 10 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بگذارید خنک شود.




کد: 5453 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ آبان بازدید: 3257 ساعت: 2:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
6 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8 ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2) ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
10 روش تهیه ترشی پیاز در خانه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
11 این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
خواص انار این میوه كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.