امیدواری چایکاران و امکان افزایش 3 برابری تولید چای


مدیر سابق سندیکای کارخانه‌های چای شمال گفت: با توجه به بهبود نرخ‌ خرید تضمینی برگ سبز چای و نحوه پرداخت آن نسبت به سال گذشته، چایکاران امیدوارتر از گذشته هستند و در صورت مدیریت صحیح باغات می‌توان تولید چای را در سال آینده تا سه برابر افزایش داد.

به گزارش لقمه، نعمت یاورزاده اظهارکرد: امسال قیمت خرید تضمینی برگ سز چای به 1200 تومان افزایش یافت و نحوه پرداخت مطالبات چایکاران نیز بهتر از سال‌های گذشته بود چراکه تا کنون از حدود 67 میلیارد تومان بهای برگ سبز خریداری شده از چایکاران حدود 55 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

وی افزود: پرداخت به موقع بهای برگ سبز چایکاران همواره یکی از مهم‌ترین مشکلات آن‌هاست چراکه چایکاران برای اینکه بتوانند محصولشان را به موقع برداشت کنند و دستمزد کارگران را بپردازند نیازمند اعتبار هستند که از طریق پرداخت مطالباتشان تامین می‌شود؛ بنابراین اگر بهای برگ سبز برداشت شده آن‌ها به موقع پرداخت نشود اتفاق سال‌های گذشته که همان رهاسازی باغ‌های چای بود تکرار خواهد شد.

مدیر اجرایی سابق سندیکای کارخانه‌های چای شمال تاکید کرد: اگر وعده مسئولان سازمان چای و دولت برای پرداخت باقیمانده مطالبات چایکاران هر چه سریع‌تر محقق شود و باغ‌های چای استان‌های شمالی ضمن مدیریت صحیح، بتوانند با تسهیلات ارزان قیمت احیاء شوند می‌توان امیدوار بود که میزان برداشت برگ سبز و تولید چای در سال آینده نسبت به امسال تا سه برابر افزایش یابد.

یاورزاده ادامه داد: در دهه‌های گذشته حدود 280 هزار تن برگ سبز از باغ‌های چای برداشت و از این میزان حدود 65 هزار تن چای خشک تولید می‌شد اما میزان برگ سبز برداشت شده با کاهش بیش از 70 درصدی به حدود 85 هزار تن برگ سبز رسیده است.

این کارشناس کشاورزی گفت: اگر باقیمانده مطالبات چایکاران هر چه سریع‌تر پرداخت و نرخ خرید تضمینی چای برای سال زراعی پیش‌رو به موقع ابلاغ شود می‌توان امیدوار بود باغ های غیرفعال و متروکه مجددا احیاء شودن و تولید چای به دوران گذشته باز گردد.

وی تاکید کرد: اگر تولید چای خشک در کشور به 65 هزار تن برسد برای تامین نیاز حدود 100 هزار تنی کشور به میزان کمتری از واردات نیاز داریم و کشاورزان برای تولید چای با کیفیت مطلوب‌تر انگیزه‌ بیشتر پیدا می‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5512 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۵ آبان بازدید: 2528 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
کاهش وزن به کمک مصرف منظم سبزی ها تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم سبزی می‌تواند به افراد در کنترل کالری کمک کند.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.