افزایش نرخ فرآورده‌های لبنی متاثر از قیمت نهاده‌ها نبوده است


وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به گزارش اقتصادی اخیر ایسنا تحت عنوان "کناره‌گیری وزارت صنعت و تجارت از تنظیم بازار – وزارت کشاورزی هم قبول مسوولیت نمی‌کند" واکنش نشان داد.

به گزارش لقمه، در نمابر ارسالی این وزارتخانه آمده است: دولت به عنوان قوه مجریه، مسوول اجرای قوانین بالادستی بوده و از آنجا که نرخ ارز تعیین شده توسط بانک مرکزی، مطابق قانون بودجه سال جاری 24780 ریال است لذا ملاک عمل در کلیه مبادلات و مناسبت تجاری کشور نیز همین نرخ است. بدیهی است در صورت تامین مالی اعتبارات لازم جهت پرداخت مابه التفاوت صورت می‌گرفت. ضمن این که در تیر ماه سال جاری بر اساس ابلاغیه‌های بانک مرکزی هیچ کالایی ارز 12260 ریالی دریافت نکرده است.

در ادامه این نمابر آمده است: افزایش قیمت لبنیات متاثر از نرخ تورم و افزایش نرخ دستمزد از تیر ماه سال جاری و با مجوز سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان انجام شده است که با مدتی با تاخیر در حال اجراست، بنابراین افزایش نرخ فرآورده‌های لبنی متاثر از قیمت نهاده‌ها نبوده است.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: براساس ماده 102 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی، دولت مجاز است در راستای اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی،‌ امور اجرایی تنظیم بازار اعم از تامین ذخیره سازی، توزیع، بازرسی و قیمت گذاری کالا و خدمات را به تشکل‌های صنفی، تولیدی، توزیعی و خدماتی، اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها و همچنین تشکل‌های مردم نهاد حمایت از مصرف کننده واگذار کند. به طوری که هر تشکل، اتحادیه یا تعاونی موضوع این ماده در مقابل اختیارات واگذار شده پاسخگو و مسوول جبران خسارت خواهند بود. لذا واگذاری برخی اختیارات به انجمن‌ها صرفا در راستای انجام تکالیف قانونی بوده است.

این نمابر می‌افزاید: تا تدوین نهایی وابلاغ آیین نامه اجرایی قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی کماکان وزارت صنعت، معدن و تجارت مسوولیت تنظیم بازار کالاهای اساسی را برعهده خواهد داشت. ذکر این نکته ضروری است که وزارت جهاد کشاورزی از هم اکنون می باید زمینه‌ها و بسترهای مناسب اجرای قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی را فراهم کند.

در بخش پایانی این مطلب هم آمده است: جلسات تنظیم بازار براساس موضوعات قابل طرح و در زمان‌های مورد نظر لزوم برگزار می‌شود. تشخیص چگونگی و زمان انجام جلسات با دبیرخانه ستاد تنظیم بازار بوده و قانون الزامی به برگزاری هفتگی جلسات تنظیم بازار ندارد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5676 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر بازدید: 1941 ساعت: 5:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
5 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.