روش تهیه باقلا قاتق


باقلا قاتق غذای محلی شمالی و خوشمزه است که بد نیست آ نرا امتحان کنید.

مواد لازم

• 250 گرم لوبیای مخصوص باقلاقاتق
• 200 گرم كره
• یك بوته سیر
• 4-3 عدد تخم مرغ
• نصف پیمانه شوید خشك (یا 100 گرم شوید تازه)
• یك قاشق چایخوری زرد چوبه
• نمك و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. لوبیای مخصوص باقلا قاتق را بشویید و یك روز قبل آن را خیس کنید. سپس پوست آنها را بگیرید و کنار بگذارید.

2. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس كره را كمی تفت دهید. باقلای پوست گرفته، زرد چوبه و شوید را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند ولی مراقب باشید له نشوند.

3. تخم مرغ ها را هم بزنید و به مخلوط باقلا اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند.

4. برای سرو این غذا، یك عدد تخم مرغ را نیمرو کنید و روی خورشت بگذارید. 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5681 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر بازدید: 4003 ساعت: 5:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف باقلا در افراد مبتلا به G۶PD منجر به 6 بیماری حاد میشود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
2 سبزیجات غنی از پروتئین را بشناسید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
3 فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
4 دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو ۱۳۹۳ شنبه ۲۳ فروردين
5 نوسان تصنعی قیمت حبوبات در بازار ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
6 از آشپزی بهنوش بختیاری تا غذاهای مورد علاقه‌اش ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
7 فوت های کوزه گری در آشپزی ۱۳۹۲ شنبه ۲۸ ارديبهشت
8 چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
9 این گلوله‌های خوشمزه! ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
10 بخور نخورهای طب سنتی ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت