روش تهیه باقلا قاتق


باقلا قاتق غذای محلی شمالی و خوشمزه است که بد نیست آ نرا امتحان کنید.

مواد لازم

• 250 گرم لوبیای مخصوص باقلاقاتق
• 200 گرم كره
• یك بوته سیر
• 4-3 عدد تخم مرغ
• نصف پیمانه شوید خشك (یا 100 گرم شوید تازه)
• یك قاشق چایخوری زرد چوبه
• نمك و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. لوبیای مخصوص باقلا قاتق را بشویید و یك روز قبل آن را خیس کنید. سپس پوست آنها را بگیرید و کنار بگذارید.

2. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس كره را كمی تفت دهید. باقلای پوست گرفته، زرد چوبه و شوید را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند ولی مراقب باشید له نشوند.

3. تخم مرغ ها را هم بزنید و به مخلوط باقلا اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند.

4. برای سرو این غذا، یك عدد تخم مرغ را نیمرو کنید و روی خورشت بگذارید. 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5681 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر بازدید: 4317 ساعت: 5:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف باقلا در افراد مبتلا به G۶PD منجر به 6 بیماری حاد میشود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
2 سبزیجات غنی از پروتئین را بشناسید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
3 فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
4 دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو ۱۳۹۳ شنبه ۲۳ فروردين
5 نوسان تصنعی قیمت حبوبات در بازار ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
6 از آشپزی بهنوش بختیاری تا غذاهای مورد علاقه‌اش ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
7 فوت های کوزه گری در آشپزی ۱۳۹۲ شنبه ۲۸ ارديبهشت
8 چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
9 این گلوله‌های خوشمزه! ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
10 بخور نخورهای طب سنتی ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت