مواد لازم • 250 گرم لوبیای مخصوص باقلاقاتق • 200 گرم كره • یك بوته سیر • 4-3 عدد تخم مرغ • نصف پیمانه شوید خشك (یا 100 گرم شوید تازه) • یك قاشق چایخوری زرد چوبه • نمك و فلفل سیاه طرز تهیه 1. لوبیای مخصوص باقلا قاتق را بشویید و یك روز قبل آن را خیس کنید. سپس پوست آنها را بگیرید و کنار بگذارید. 2. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس كره را كمی تفت دهید. باقلای پوست گرفته، زرد چوبه و شوید را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند ولی مراقب باشید له نشوند. 3. تخم مرغ ها را هم بزنید و به مخلوط باقلا اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند. 4. برای سرو این غذا، یك عدد تخم مرغ را نیمرو کنید و روی خورشت بگذارید. بازگشت به صفحه نخست