تولید 7 میلیون تن مرکبات در سال جاری


رییس اتحدیه باغداران گفت: امسال وضعیت مناسبی برای تولید کمی و کیفی انواع مرکبات وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود حدود هفت میلیون تن انواع مرکبات از باغ‌های کشور برداشت شود.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو اظهار کرد: گرچه برداشت انواع مرکبات به ویژه پرتقال به اوج خود نرسیده و از اوایل دی ماه آغاز می‌شود اما وضعیت تولید انواع مرکبات با توجه به بررسی‌های میدانی صورت گرفته از نظر کمی و کیفی بسیار مناسب است؛ به گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود برداشت انواع پرتقال از تامسون شمال گرفته تا والنسیا جنوب به حدود چهار میلیون تن برسد.

مدیریت بازار با مشارکت بخش خصوصی

رییس اتحادیه باغداران تاکید کرد: در سال‌های گذشته مدیریت مناسبی بر بازار محصولات کشاورزی به ویژه انواع میوه و تره‌بار حاکم نبود اما اگر در دولت تدبیر و امید مسئولان می‌خواهند کشاورزان متضرر نشوند و بازار محصولات کشاورزی همواره در سطح متعادلی باقی بماند باید بسیاری از وظایف و اختیارات را به بخش خصوصی واگذار کنند.

وی گفت:‌ در واگذاری این اختیارات به بخش خصوصی باید کمیته تخصصی دائمی برای مدیریت بازار محصولات کشاورزی تشکیل شود تا پیش از فصل برداشت، برنامه‌ریزی برای مدیریت بازار داخلی و حتی صادرات صورت گیرد؛ به گونه‌ای که باید در این کمیته نمایندگان بخش دولتی مجلس، تشکل‌های تولید کننده و صادر کننده، نماینده میادین تره و بار و غیره حضور داشته باشند.

واسطه‌های ضروری با دلالان متفاوتند

شادلو افزود: بعضا با به کاربردن واژه‌ای به نام دلالان به برخی از اصناف و فعالان بخش کشاورزی نیز توهین می‌شود این در حالیست که بخش‌هایی مانند شرکت‌های خدماتی، سلف‌خران، سرمایه‌گذاران و حتی تجار صادرکننده زحمات بسیار زیادی در کنترل و تنظیم بازار محصولات کشاورزی می‌کشند اما دلالان کسانی هستند که بدون زحمت و حتی سرمایه‌گذاری در گذر تولید قرار می‌گیرند و سودهای کلانی می‌برند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5724 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر بازدید: 2311 ساعت: 4:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
3 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
4 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
5 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 آیا تراکتورهای موجود پاسخگوی بهره‌وری محصولات کشاورزی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  فواید و مضرات گیاه خواری

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیخوابی با نوشابه های انرژی زا براساس نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدنی‌های انرژی زا موجب افزایش مشکل بی خوابی و بروز حالت عصبی در مصرف کنندگان آن میشود،‌در سال های اخیر مصرف نوشیدنی های انرژی زا در میان افراد از جمله ورزشکاران افزایش یافته که می تواند تاثیرات منفی قابل توجهی بر سلامت آنان داشته باشد.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.