توزیع شیر در مدارس تهران آغاز شد


مراسم توزیع شیر در مدارس شهر تهران امروز با حضور مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران آغاز شد.

به گزارش لقمه، مراسم نمادین توزیع شیر در مدارس شهر تهران دقایقی پیش در دبستان شهریار منطقه 19 آموزش و پرورش تهران با حضور مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

اسفندیار چهاربند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این مراسم اظهار داشت: یکی از اهداف نظام تعلیم و تربیت در ساحت‌های 6 گانه، سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه شیر به عنوان یک ماده غذایی کامل محسوب می‌شود، افزود: ارزیابی‌ها حاکی از اثربخشی مثبت طرح توزیع شیر در مدارس است و امیدواریم بتوانیم این طرح را با مشارکت خانواده‌ها پیگیری و نهادینه کنیم.

چهاربند با بیان اینکه توزیع شیر در مدارس تهران بین 730 هزار دانش‌آموز دوره پیش دبستان، ابتدایی و دوره متوسطه اول اجرا می‌شود، گفت: دانش‌آموزان در هفته حداقل دو نوبت شیر دریافت می‌کنند، به عبارتی 1460 نفر نوبت در هفته شیر توزیع می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد که با همکاری کارخانه‌های تولید کننده شیر تا سقف 30 نوبت و در صورت تأمین اعتبارات تا 40 نوبت، شیر بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران تأکید کرد: با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی نظارت بر شیر توزیع شده بین دانش‌آموزان و اطمینان از استانداردها اجرا می‌شود.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5732 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر بازدید: 2067 ساعت: 6:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۶ عادتی که همانند سیگار کشیدن مضر است گفته می شود، علاوه بر سیگار کشیدن عادت های ناسالم دیگری نیز وجود دارد که پیامدهای آن با عوارض سیگار کشیدن فرق چندانی ندارد.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.