توزیع شیر در مدارس تهران آغاز شد


مراسم توزیع شیر در مدارس شهر تهران امروز با حضور مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران آغاز شد.

به گزارش لقمه، مراسم نمادین توزیع شیر در مدارس شهر تهران دقایقی پیش در دبستان شهریار منطقه 19 آموزش و پرورش تهران با حضور مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

اسفندیار چهاربند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این مراسم اظهار داشت: یکی از اهداف نظام تعلیم و تربیت در ساحت‌های 6 گانه، سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه شیر به عنوان یک ماده غذایی کامل محسوب می‌شود، افزود: ارزیابی‌ها حاکی از اثربخشی مثبت طرح توزیع شیر در مدارس است و امیدواریم بتوانیم این طرح را با مشارکت خانواده‌ها پیگیری و نهادینه کنیم.

چهاربند با بیان اینکه توزیع شیر در مدارس تهران بین 730 هزار دانش‌آموز دوره پیش دبستان، ابتدایی و دوره متوسطه اول اجرا می‌شود، گفت: دانش‌آموزان در هفته حداقل دو نوبت شیر دریافت می‌کنند، به عبارتی 1460 نفر نوبت در هفته شیر توزیع می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد که با همکاری کارخانه‌های تولید کننده شیر تا سقف 30 نوبت و در صورت تأمین اعتبارات تا 40 نوبت، شیر بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران تأکید کرد: با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی نظارت بر شیر توزیع شده بین دانش‌آموزان و اطمینان از استانداردها اجرا می‌شود.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5732 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر بازدید: 1972 ساعت: 6:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
11 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.