دستور پخت دلمه گوجه فرنگی


دلمه یکی از انواع غذاهای ایرانی است که بسیار موردتوجه مردم ایران است و در نواحی مختلف ایران، دلمه های مختلف و متنوعی تهیه می کنند.

لقمه: دلمه یکی از انواع غذاهای ایرانی است که بسیار موردتوجه مردم ایران است و در نواحی مختلف ایران، دلمه های مختلف و متنوعی تهیه می کنند. یکی از انواع دلمه ها، دلمه گوجه فرنگی است که طرفداران زیادی هم دارد و مردم بسیاری از شهرهای ایران هم آن را تهیه می کنند.

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده        300 گرم
رب گوجه فرنگی        یك دوم پیمانه
پیاز                       3 عدد
برنج آبكش شده         100 گرم
شكر                      5 قاشق سوپخوری
بادنجان كبابی شده      2 عدد
سركه                    یك چهارم پیمانه
سبزی معطر           200 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه، دارچین و زعفران     به میزان لازم
سبزی معطر شامل: تره، جعفری، ترخون، نعناع و مرزه      به میزان لازم
گوجه فرنگی درشت       به میزان لازم

زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مقدار سرو: 6 تا 8 نفر

طرز تهیه:
برنج را پس از خیسانیدن آبكش كنید. بادنجان ها را روی حرارت گاز كباب كرده پس از سرد شدن پوست آنها را بگیرید و ریز خرد كنید. پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و سرخ كنید. زردچوبه را نیز اضافه كنید. گوشت چرخ كرده را داخل تابه سرخ كرده یك سوم از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده به گوشت بیفزایید تا تفت بخورد. دارچین، نمك، فلفل، زعفران آب كرده را نیز اضافه كنید. در یك ظرف گود همه مواد به علاوه سركه و شكر را با هم مخلوط كنید. در قابلمه بزرگی رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و باقی پیاز داغ را داخل سس گوجه فرنگی بریزید. داخل گوجه فرنگی ها را با دقت خالی كنید و از مواد آماده شده پر كنید و داخل قابلمه همراه سس گوجه فرنگی به مدت ٢٠ الی ٣٠ دقیقه بپزید. مواظب باشید گوجه فرنگی له نشوند.

 

 

توصیه و نكات كارشناس سفره ایرانی:
بادمجان های دودی مزه خاصی به این غذا می دهند و در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را اضافه یا حذف نمایید.
در صورت امكان دلمه را داخل فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.


نقل از :سفره ایرانی

کد: 579 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۴ دي بازدید: 8755 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت