کشف برنج‌آلوده در کرمانشاه


رییس اداره نظارت بر موادغذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه از کشف برنج آلوده ورودی از سایر استان‌ها به کرمانشاه خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر پیمان پاکزاد با اشاره به نظارت دقیق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه روی صحت و سلامت موادغذایی به ویژه گوشت و برنج، خاطرنشان کرد: این نظارت به صورت منظم و رندوم روی محصولات غذایی اعمال می‌شود.

به گفته پاکزاد پس از تولید و تایید سلامت محصول در آزمایشگاه معتبر استان، پس از عرضه محصول در بازار نیز محصولات تولیدی به صورت رندوم خریداری شده و سلامت آنها دوباره مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به کشف 600 کیلوگرم برنج‌آلوده در یکی از فروشگاه‌های معتبر سطح شهر از امحاء این حجم محصول با همکاری صاحب فروشگاه خبر داد.

پاکزاد همچنین به کشف محصولات برنج با آلودگی بالا ورودی از سایر استان‌ها خبرداد و گفت: این محصولات نیز با همکاری صاحب کالا معدوم شد.

رییس اداره نظارت بر موادغذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه با اشاره به انجام مکاتباتی در سطح کشور گفت: سازمان غذا و داروی کشور در یک دستورالعمل نظارت بیشتر بر دو تا سه قلم برنج ایرانی و نیز چند قلم برنج خارجی را در سراسر کشور خواستار شد.

پاکزاد این اطمینان را به مردم استان داد که هیچ‌گونه برنج غیربهداشتی در سطح استان عرضه نشده و به دست مردم نخواهد رسید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5917 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ دي بازدید: 1972 ساعت: 1:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
2 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
3 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
4 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
5 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
6 گزارش تصویری/ استانگردی دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
7 اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
8 برای صنعت گردشگری استان کرمانشاه فرش قرمز پهن می‌کنیم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
9 تشکیل نظام صنفی گردشگری/ یک فوریت طرح وزارت گردشگری تصویب شد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
10 گزارش تصویری/ اولین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
11 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
درمان کم خوابی با مصرف برنج نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف برنج مشکل بی خوابی را برطرف می کند.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.