کشف برنج‌آلوده در کرمانشاه


رییس اداره نظارت بر موادغذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه از کشف برنج آلوده ورودی از سایر استان‌ها به کرمانشاه خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر پیمان پاکزاد با اشاره به نظارت دقیق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه روی صحت و سلامت موادغذایی به ویژه گوشت و برنج، خاطرنشان کرد: این نظارت به صورت منظم و رندوم روی محصولات غذایی اعمال می‌شود.

به گفته پاکزاد پس از تولید و تایید سلامت محصول در آزمایشگاه معتبر استان، پس از عرضه محصول در بازار نیز محصولات تولیدی به صورت رندوم خریداری شده و سلامت آنها دوباره مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به کشف 600 کیلوگرم برنج‌آلوده در یکی از فروشگاه‌های معتبر سطح شهر از امحاء این حجم محصول با همکاری صاحب فروشگاه خبر داد.

پاکزاد همچنین به کشف محصولات برنج با آلودگی بالا ورودی از سایر استان‌ها خبرداد و گفت: این محصولات نیز با همکاری صاحب کالا معدوم شد.

رییس اداره نظارت بر موادغذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه با اشاره به انجام مکاتباتی در سطح کشور گفت: سازمان غذا و داروی کشور در یک دستورالعمل نظارت بیشتر بر دو تا سه قلم برنج ایرانی و نیز چند قلم برنج خارجی را در سراسر کشور خواستار شد.

پاکزاد این اطمینان را به مردم استان داد که هیچ‌گونه برنج غیربهداشتی در سطح استان عرضه نشده و به دست مردم نخواهد رسید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5917 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ دي بازدید: 1885 ساعت: 1:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
2 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
3 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
4 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
5 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
6 گزارش تصویری/ استانگردی دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
7 اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
8 برای صنعت گردشگری استان کرمانشاه فرش قرمز پهن می‌کنیم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
9 تشکیل نظام صنفی گردشگری/ یک فوریت طرح وزارت گردشگری تصویب شد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
10 گزارش تصویری/ اولین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
11 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان آفت دهان با عسل محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.