کباب شیشلیک با دستور سرآشپز لقمه


لقمه: شیشلیک واژه‌ای تركی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستوران‌های خارجی پیدا می‌شود.

 

مواد لازم:

گوشت راسته گوسفندی با استخوان      600 گرم

پیاز                                                 دو عدد

آب لیمو                                            1/3پیمانه

فلفل دلمه‌ای                                     یك عدد

روغن زیتون                                       نصف پیمانه

کره                                                50 گرم

زعفران دم‌کرده                                 یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                                    به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده کرد. نکته قابل توجه برای شیشلیک خوب، انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد یا اینکه به وسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم کرد. ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم کرد، چرا که انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقرﻳﺒﺄ به قطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لازم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم. سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

نکته: برخی برای نرم کردن گوشت از کیوی استفاده می کنند. برای این کار برای هر صد گرم گوشت یک قاشق سوپخوری کیوی خرد شده با پیاز رنده شده مخلوط کنید و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه بخوابانید.

 




کد: 594 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۹ دي بازدید: 8655 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.
حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟