به گزارش لقمه، اگر همیشه لازانیای کلاسیک می خورید، این بار لازانیای کدوحلوایی را امتحان کنید.مواد لازم: • 1 عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون • 1 قاشق چایخوری نمک • نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده • 1 قوطی سس اسپاگتی • 1 بسته نودل لازانیا • 3 فنجان پنیر ایتالیایی • ربع فنجان ریحان تازه دستور تهیه: فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید سرد شود. با چاقوی تیزی آن را از طول دو نیم کنید و دانه هایش را جدا کنید. حالا هر دو نیمه را در ظرف فر گذاشته و بیست دقیقه دیگر در فر بپزید. سپس نیمه ها را از فر درآورید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید. از گوشت کدوحلوایی به عنوان مواد لازم برای غذای دیگری استفاده کنید و آن را دور نریزید. داخل این دو نیمه روغن زیتون بچکانید و رویش نمک و فلفل بپاشید. با قاشق کمی سس اسپاگتی داخل هر نیمه بریزید. روی آن نودل لازانیا بریزید (نودل ها را کمی خرد کنید)، سس بیشتری بریزید و یک لایه نازل از پنیر رویش بگذارید. چند لایه از این مواد بریزید تا کل هر نیمه پر شود. حالا نیمه ها را دوباره در ظرف فر بگذارید و رویش فویل بکشید. نیم ساعت در فر بپزید و سپس فویل آن را درآورده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر روی آن حباب بزند و کمی قهوه ای شود. قبل از سرو کردن آن را با ریحان تزئین کنید و اگر لازم بود، نمک و فلفل بپاشید.بازگشت به صفحه نخست