دستور پخت لازانیای کدو حلوایی


فصل کدوحلوایی که می رسد، ایده های مختلفی برای غذا درست کردن با آن به ذهن می رسد. کدوحلوایی از آن دسته خوراکی هایی است که غذا درست کردن با آن بسیار راحت است و تنوع خوبی به مزه غذاها می دهد.

به گزارش لقمه، اگر همیشه لازانیای کلاسیک می خورید، این بار لازانیای کدوحلوایی را امتحان کنید.

مواد لازم:

• 1 عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
• 1 قوطی سس اسپاگتی
• 1 بسته نودل لازانیا
• 3 فنجان پنیر ایتالیایی
• ربع فنجان ریحان تازه



دستور تهیه:

فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید سرد شود.

با چاقوی تیزی آن را از طول دو نیم کنید و دانه هایش را جدا کنید. حالا هر دو نیمه را در ظرف فر گذاشته و بیست دقیقه دیگر در فر بپزید.



سپس نیمه ها را از فر درآورید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید. از گوشت کدوحلوایی به عنوان مواد لازم برای غذای دیگری استفاده کنید و آن را دور نریزید.

داخل این دو نیمه روغن زیتون بچکانید و رویش نمک و فلفل بپاشید.



با قاشق کمی سس اسپاگتی داخل هر نیمه بریزید. روی آن نودل لازانیا بریزید (نودل ها را کمی خرد کنید)، سس بیشتری بریزید و یک لایه نازل از پنیر رویش بگذارید. چند لایه از این مواد بریزید تا کل هر نیمه پر شود.



حالا نیمه ها را دوباره در ظرف فر بگذارید و رویش فویل بکشید. نیم ساعت در فر بپزید و سپس فویل آن را درآورده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر روی آن حباب بزند و کمی قهوه ای شود.



قبل از سرو کردن آن را با ریحان تزئین کنید و اگر لازم بود، نمک و فلفل بپاشید.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5946 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي بازدید: 3839 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 لازانیا با نان پیتا، برای مهمانیِ عصر مناسبه! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
5 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
6 روش تهیه تصویری کیک لازانیا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
8 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
9 دستور پخت لازانیای مکزیکی ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
10 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
11 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf رعایت این نکات عمر کابینت شما را افزایش می دهد.

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان پایگاه خبری لقمه: این مقاله به چند راهکار طبیعی مفید و موثر اشاره شده که به شما کمک می‌کند به شیوه خانگی از شر جرم دندان‌ها خلاص شوید.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.