به گزارش لقمه، شروع غذای كمكی با فرنی آرد برنج است كه روز اول از یك قاشق مرباخوری یك بار در روز (ظهر) شروع شده و كم كم به مقدار و دفعات آن اضافه می شود. به طوری كه روز دوم به دو قاشق مربا خوری (یك قاشق ظهر و یك قاشق عصر)، روز سوم به سه قاشق مرباخوری (ظهر و عصر و شب هر بار یك قاشق)، روز چهارم به 4 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب هر بار یك قاشق) روز پنجم به 8 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصرو شب هر بار 2 قاشق) و روز ششم و هفتم به 12 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب هر بار 3 قاشق) می رسد. می توان به فرنی به اندازه 1 قاشق چایخوری کره حیوانی نیز اضافه کرد، تا کالری بیشتری به کودک برسد.) طرز تهیه غذای کمکی فرنی آرد برنج مواد لازم: آرد برنج 10گرم معادل 1 قاشق غذاخوریشكر 4گرم معادل 1قاشق مرباخوری شیر 210گرم معادل1لیوانطرز تهیه: ابتدا شیر( جوشیده شده) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و در حالیکه روی شعله ملایم است بهم بزنید تا کم کم برنج پخته و به قوام بیاید. معمولاً بعد از جوش آمدن حدود 5-10 دقیقه حرارت ملایم بهم بزنید تا کم کم برنج پخته و به قوام بیاید. معمولاً بعد از جوش آمدن حدود 5 تا 10 دقیقه حرارت ملایم برای قوام آمدن آن کافی است. ارزش غذایی فرنی آرد برنج (پخته شده با مقادیر فوق):
بازگشت به صفحه نخست