طرز تهیه غذای کمکی فرنی آرد برنج + جدول ارزش غذایی


غذای كمكی در پایان 6 ماهگی (180 روزگی) شروع می شود و همزمان با شروع غذای كمكی تغذیه با شیر مادر همچنان مكرر و برحسب میل و تقاضای شیرخوار، ادامه داشته و حتی دفعات تغذیه با شیر مادر افزایش می یابد.

به گزارش لقمه، شروع غذای كمكی با فرنی آرد برنج است كه روز اول از یك قاشق مرباخوری یك بار در روز (ظهر) شروع شده و كم كم به مقدار و دفعات آن اضافه می شود. به طوری كه روز دوم به دو قاشق مربا خوری (یك قاشق ظهر و یك قاشق عصر)، روز سوم به سه قاشق مرباخوری (ظهر و عصر و شب هر بار یك قاشق)، روز چهارم به 4 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب هر بار یك قاشق) روز پنجم به 8 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصرو شب هر بار 2 قاشق) و روز ششم و هفتم به 12 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب هر بار 3 قاشق) می رسد. می توان به فرنی به اندازه 1 قاشق چایخوری کره حیوانی نیز اضافه کرد، تا کالری بیشتری به کودک برسد.) 


طرز تهیه غذای کمکی فرنی آرد برنج

مواد لازم:

آرد برنج 10گرم معادل 1 قاشق غذاخوری

شكر 4گرم معادل 1قاشق مرباخوری

شیر 210گرم معادل1لیوان


طرز تهیه:

ابتدا شیر( جوشیده شده) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و در حالیکه روی شعله ملایم است بهم بزنید تا کم کم برنج پخته و به قوام بیاید. معمولاً بعد از جوش آمدن حدود 5-10 دقیقه حرارت ملایم بهم بزنید تا کم کم برنج پخته و به قوام بیاید. معمولاً بعد از جوش آمدن حدود 5 تا 10 دقیقه حرارت ملایم برای قوام آمدن آن کافی است.


ارزش غذایی فرنی آرد برنج (پخته شده با مقادیر فوق):





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سایت کودکانه و سایت دکتر ناصر افضلیان

کد: 5967 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي بازدید: 2662 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
4 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
7 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
10 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب مفید است، برای زنان مفیدتر دانشمندان دریافتند 240 کالری‌ای که هر روز از طریق ...

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا یکی از درمان‌های ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت