مواد اولیه:
گوشت گوسفندی 500 گرم
فلفل دلمهای و گوجه فرنگی بزرگ از هر کدام یك عدد
نعنا، گشنیز و جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
ادویه كاری دو قاشق غذاخوری
فلفل نصف قاشق سوپخوری
برنج چهار پیمانه
زعفران دم كرده یك قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ سه عدد
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد كرده و سرخ كنید بعد گوشت و گوجهفرنگی له شده را به آن بیفزایید و مقداری از ادویه را نیز به مخلوط اضافه كنید. برنج را داخل آب در حال جوش ریخته فلفل دلمهای خلال شده، فلفل ادویه کاری و سبزیها را داخل آن بریزید و آبكش كنید. در قابلمه مقداری روغن ریخته و مواد گوشت و برنج را لا به لا داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید دم بكشد. این بریانی خوشمزه آماده است.
نقل از :مجله خانواده سبز شماره 55 صفحه 103