بازار صادرات عسل ایرانی از دست رفت


مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: بسیاری از بازارهای صادرات عسل ایرانی به دلیل کاهش برداشت عسل، بازارپسند نبودن بسته‌بندی و افزایش صادرات عسل‌های غیرطبیعی از دست رفته است.

به گزارش لقمه، عفت رئیسی سرحدی اظهارکرد: امسال به دلیل گرمای بیش از حد در فصل تابستان و بارش‌های خارج از فصل که عمدتا بارش‌های اسیدی بود، شهد گل‌ها زودتر از موعد همیشگی خشک شد و برداشت عسل طبیعی با کاهش حدود 70 درصدی مواجه شد؛ به گونه‌ای که برداشت عسل از هر کندو به حدود سه تا پنج کیلوگرم رسید.

وی افزود: این مسئله در کنار دیگر عوامل مانند پدیده‌هایی مانند ریزگردها، بازارپسند نبودن بسته‌بندی عسل‌های صادراتی، افزایش تولید و صادرات عسل‌های غیرطبیعی و شکری باعث شده اعتماد کشورهایی مانند ترکیه، افغانستان،عراق و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس که تا پیش‌ از این جزو بازارهای عمده برای صادرات عسل ایرانی بودند، از بین برود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران با تاکید بر اینکه عسل طبیعی ایرانی جزو مرغوب‌ترین عسل‌های تولید شده در جهان است، گفت: می‌توان با توسعه و حمایت از صنعت زنبورداری اشتغال‌زایی بالایی در زمینه تولید عسل، گرده، ژله و ... در کشور ایجاد کرد اما در وهله نخست، مسئولان باید نظارت بیشتری بر بازار تولید و صادرات عسل ایرانی داشته باشند تا بیش از این هویت عسل طبیعی ایرانی خدشه‌دار نشود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6021 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي بازدید: 2900 ساعت: 9:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.