به گزارش لقمه، عفت رئیسی سرحدی اظهارکرد: امسال به دلیل گرمای بیش از حد در فصل تابستان و بارشهای خارج از فصل که عمدتا بارشهای اسیدی بود، شهد گلها زودتر از موعد همیشگی خشک شد و برداشت عسل طبیعی با کاهش حدود 70 درصدی مواجه شد؛ به گونهای که برداشت عسل از هر کندو به حدود سه تا پنج کیلوگرم رسید. وی افزود: این مسئله در کنار دیگر عوامل مانند پدیدههایی مانند ریزگردها، بازارپسند نبودن بستهبندی عسلهای صادراتی، افزایش تولید و صادرات عسلهای غیرطبیعی و شکری باعث شده اعتماد کشورهایی مانند ترکیه، افغانستان،عراق و کشورهای حاشیه خلیجفارس که تا پیش از این جزو بازارهای عمده برای صادرات عسل ایرانی بودند، از بین برود. مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران با تاکید بر اینکه عسل طبیعی ایرانی جزو مرغوبترین عسلهای تولید شده در جهان است، گفت: میتوان با توسعه و حمایت از صنعت زنبورداری اشتغالزایی بالایی در زمینه تولید عسل، گرده، ژله و ... در کشور ایجاد کرد اما در وهله نخست، مسئولان باید نظارت بیشتری بر بازار تولید و صادرات عسل ایرانی داشته باشند تا بیش از این هویت عسل طبیعی ایرانی خدشهدار نشود. بازگشت به صفحه نخست