مواد لازم • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک عدد پیاز سفید خرد شده • نصف پیمانه کرفس خرد شده • یک پیمانه هویج خرد شده • 6 حبه سیر رنده شده • 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان • 6 پیمانه آب مرغ • 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی • 1.5 پیمانه نودل ورمیشل • یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده • نصف قاشق چایخوری گشنیز • یک قاشق چایخوری زیره سبز • نصف قاشق چایخوری زردچوبه • نصف قاشق چایخوری نمک • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه • یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده • آب دو عدد لیموترش طرز تهیه 1. در یک قابلمه روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شود. سپس هویج را اضافه کنید و تفت دهید. 2. سیر و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید. 3. گوجه فرنگی ها و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید، بجوشد. هنگامی که مرغ ها پختند، آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. 4. حرارت را کم کنید و ورمیشل و ادویه (نمک، فلفل، گشنیز، زردچوبه و زیره سبز) را به همراه آب دو عدد لیموترش اضافه کنید. 5. 5 دقیقه پس از پختن ورمیشل ها، حرارت را خاموش کنید. 6. این سوپ را به همراه گشنیز تازه و قاچ های لیموترش سرو کنید. بازگشت به صفحه نخست