تولید 170 هزار تن کیوی/ هزینه بالای سردخانه‌ها اجحاف است


قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: امسال حدود 170 هزار تن کیوی از باغ‌های کشور برداشت شده که بیش از 80 درصد آن در استان مازندران و مابقی در استان‌های گیلان و گلستان تولید شده است.

به گزارش لقمه، عنایت الله بیابانی اظهار کرد: کیوی محصولی است که باغداران برای فروش آن بعضا از یک تا شش ماه نیاز دارند تا در سردخانه آن را نگهداری کنند اما سردخانه‌های کشور به دلیل محدودیت هر نرخی را برای خود تصویب می‌کنند و کشاورزان نیز مجبورند به این قیمت‌های بالا تن بدهند.

وی افزود: یکی از اجحاف‌هایی که در حق تولیدکنندگان کیوی می‌شود این است که اگر آن‌ها بخواهند محصولشان را یک ماه یا سه ماه در سردخانه نگهداری کنند باید حتما هزینه نگهداری کیوی را به مدت شش ماه به سردخانه‌داران بدهند و کسی نیست که در مقابل این بی قانونی پاسخگو باشد.

قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم کیوی حدود 2300 تومان در بازار است که نشان می‌دهد این محصول از نظر کیفی و کمی مشکلی ندارد.

بیابانی ادامه داد: ایران از نظر کیفیت بدون شک یکی از بهترین تولیدکنندگان کیوی در جهان است اما کشورهایی مانند نیوزلند‌،اسپانیا، ایتالیا و ... برترین تولیدکنندگان کیوی در جهان هستند.

به گزارش ایسنا، طی 9 ماهه امسال حدود بیش از 46 هزار تن ‌کیوی به ارزش بیش از 28 میلیون دلار به کشورهای متقاضی صادر شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6089 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي بازدید: 2940 ساعت: 2:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
2 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
3 ایران یکی از قطب های تولید کیوی در جهان ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
4 توافقنامه‌ای با نیوزلند برای واردات کیوی امضا نکرده‌ایم ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
6 ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 بهترین نوشیدنی ها برای تقویت سیستم ایمنی در روزهای سرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
8 واکنش به واردات احتمالی کیوی/ما نیاز منطقه راتامین می‌کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
9 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 واردات کیوی از نیوزیلند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11 افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

  با هم غذا بخورید تا سالم بمانید حتما این اصطلاح را زیاد شنیده‌اید که اغلب راجع به ...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
درمان کم خوابی با مصرف برنج نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف برنج مشکل بی خوابی را برطرف می کند.
کلیه‎های خود را با گل گاوزبان تقویت کنید از برگ‎های گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها به‌عنوان سالاد استفاده می‌کنند.