صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
تریین خوراکی ها
>
نمونههایی از تزئین سالاد الویه
نمونههایی از تزئین سالاد الویه
سالاد الویه یکی از سالادهای پرطرفدار است که البته به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز استفاده می شود. بر روی این سالاد می توانید تزئیناتی با مواد غذایی انجام دهید.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
6098
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ بهمن
بازدید:
6192
ساعت:
1:24 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2
غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید!
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3
خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند!
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4
استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5
سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزانقیمت
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6
سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7
افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9
راز و رمزهای خوشمزه شدن لوبیا پلو
۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10
سرکه سیب با بدن ما چه می کند
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11
سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟
متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد میكنند كه اگر قصد دار...
کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذ...
آیا مصرف سیر باعث لاغری میشود؟
سیر جلوی اشتها را میگیرد، برای همین افرادی که سیر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون
یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمیشود.
جدیدترین قوانین و مجازاتهای "نظام استاندارد" + جزئیات
پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟
فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژهگزینی در حوزه صنایع غذایی، میگوید که تاکنون برای نامهای غذاها معادلسازی نکرده و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات
یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است