مصرف داروی تب‌بُر عامل شیوع آنفلوآنزا است


بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف داروهای پایین‌آورنده تب در مبتلایان به آنفلوآنزا می‌تواند به قیمت آلوده شدن ده‌ها هزار نفر دیگر که در تماس با این بیماران هستند، تمام شود.

به گزارش لقمه، هرچند تب کردن به طور کلی ناخوشایند و آزاردهنده است اما این فرآیند طبیعی برای بدن مفید است. وقتی بدن به طور طبیعی در طول دوره بیماری تب می‌کند این امر باعث می‌شود که حجم ویروس‌های موجود در بدن بیمار کاهش یابد زیرا قدرت تکثیر ویروس‌ها در درجه حرارت بالا کمتر می‌شود. همچنین تب به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند که بهتر فعالیت داشته باشد.

در این بررسی پزشکان با استفاده از مدل‌های ریاضی به شناسایی تاثیرات گسترده استفاده از داروهای کاهنده تب پرداختند. آنان دریافتند در آنفلوآنزاهای معمولی فصلی مصرف داروهایی همچون ایبوپروفن و استامینوفن برای کاهش تب متداول است. در این صورت بیمار که بر اثر مصرف دارو اندکی بهبود می‌یابد به فعالیت‌های روزانه اجتماعی خود ادامه می‌دهد و در تماس با تعداد بیشتری از مردم، آنها را نیز مبتلا می‌کند و به این ترتیب ده‌ها هزار مورد جدید ابتلا به آنفلوآنزا رخ می‌دهد و حتی آمار تلفات ناشی از این بیماری نیز بیشتر می‌شود.

«دیوید ایارن»، محقق این مطالعه از دانشگاه مک‌مستر در کانادا گفت: افراد در مواقع ابتلا به آنفلوآنزا برای کاهش تب، دارو مصرف می‌کنند اما باید بدانند این اقدام آنان باعث آلوده شدن افراد دیگر به این ویروس می‌شود.

دیوید ایارن همچنین افزود: از آنجا که تب، حجم ویروس را در فرد بیمار پایین می‌آورد و شانس انتقال بیماری به افراد دیگر را کاهش می‌دهد، مصرف داروهای کاهنده تب به افزایش انتقال ویروس به دیگران کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، به گفته این محققان در موارد ابتلا به آنفلوآنزا‌ی فصلی، مصرف داروهای کاهنده تب به افزایش پنج درصدی مبتلایان به آنفلوآنزا و مرگ‌ومیر ناشی از آن منجر می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6142 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن بازدید: 1786 ساعت: 4:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
5 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
6 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
7 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
9 دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
11 هشدار سازمان غذا و دارو در مورد ساخت بدون مجوز یک نوع آنتی بیوتیک تزریقی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش پخت گل کلم

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.