تاکید وزیر کشاورزی بر جلوگیری جدی از قاچاق دام‌


وزیر جهاد کشاورزی خواستار اجرای دقیق وظایف قرنطینه‌ای شد و تاکید کرد: در تعامل و همکاری با سایر دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت کشور و استانداری ضروری است از قاچاق دام‌ بطور جدی جلوگیری شود.

به گزارش لقمه، محمود حجتی گفت: قاچاق دام مانند سایر موارد علاوه بر آسیب‌های اقتصادی می‌تواند با انتقال بیماری نیز خسارت‌های زیادی به تولیدات ملی وارد کند و ضروری است نظارت در این حوزه نیز مستمر باشد و از همه امکانات و روش‌ها برای جلوگیری این امر استفاده شود.

وی افزود: نظارت از مهمترین وظایف وزارت جهاد کشاورزی است و این نظارت باید به انجام صحیح وظایف محوله به جهاد کشاورزی بینجامد و هم حمایت از کشاورزان را فراهم کند؛ به طوری که زمینه اعمال هرگونه اجحاف و هزینه اضافی را از سوی هر فرد یا افراد در انجام فعالیت‌های مختلف کشاورزی به کشاورزان کشور سلب کند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشاورزان، تولیدکنندگان و صاحبان صنایع و سرمایه کار خود را ابتدا با توکل به خداوند و سپس به امید حمایت و پشتیبانی وزارت جهاد کشاورزی شروع می‌کنند و بر این باورند که همه نظارت‌ها از سوی این وزارت انجام می‌شود.

حجتی با اشاره به اینکه وظایف اصلی وزارت جهاد کشاورزی پاسداشت از حقوق و حمایت از کشاورزان و صاحبان صنایع و سرمایه است، خطاب به مدیرانش اظهار کرد: خسارت‌ها و هزینه‌ها در نتیجه ضعف نظارت و مستمر نبودن آن می‌تواند به کشاورزان تحمیل شود؛ به طور مثال چنانچه نظارت کافی و مستمر در امور مربوط به تأمین، توزیع و عرضه آفت کش‌ها که به کارگیری آن در کشاورزی اجتناب ناپذیر است وجود نداشته باشد، ورود آفت‌کش‌های غیر مؤثر در بازار می‌تواند هزینه‌هایی را به کشاورزان تحمیل کند؛ به طوری که هزینه خرید دوباره آفت کش در نتیجه مؤثر نبودن آن و هزینه کاهش محصول به کشاورز تحمیل می‌شود لذا ضروری است در جهت ایفای وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی که حمایت از کشاورزی و کشاورزان است نظارت کارآمد، موثر و مستمر را در سرلوحه برنامه‌ای خود قرار دهید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6144 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن بازدید: 2817 ساعت: 4:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
11 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

  اعتقاد به شانس شما را چاق می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه به شا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.