نمونه‌هایی از تزئین تخم‌مرغ برای نوروز 93 - سری دوم


تخم مرغ رنگی یکی از اقلام سفره هفت‌سین است که معمولا تزئینات جالبی با توجه سلایق مختلف دارد.

کد: 6150 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ بهمن بازدید: 6875 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نمایشگاه عکس سفره‌های هفت‌سین افتتاح شد/ تجلیل از پزشک هنرمند مدافع سلامت ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۶ اسفند
2 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 خواص 6 خوردنی سفره‌ی هفت‌سین ۱۳۹۳ شنبه ۹ فروردين
4 نمونه‌هایی از تزئین تخم‌مرغ برای نوروز 93 - سری اول ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
5 محورهای ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری / حق‌التصاویر هفت‌سینی‌ها آماده پرداخت ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
6 برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی سفره‌های هفت‌سین معرفی شدند ۱۳۹۲ جمعه ۲۰ ارديبهشت
7 مهلت ارسال اثر به پنجمین مسابقه عکاسی سفره‌های هفت‌سین تمدید نمی‌شود ۱۳۹۲ جمعه ۳۰ فروردين
8 سبزه تخم مرغی؛ ایده‌ای جدید برای سبزه هفت‌سین ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 فواید سمنو چیست؟ ۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند
10 در سفره هفت‌سین چه چیزهایی می گذاریم،چرا؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.