نمونه‌هایی از تزئین تخم‌مرغ برای نوروز 93 - سری دوم


تخم مرغ رنگی یکی از اقلام سفره هفت‌سین است که معمولا تزئینات جالبی با توجه سلایق مختلف دارد.

کد: 6150 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ بهمن بازدید: 7210 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نمایشگاه عکس سفره‌های هفت‌سین افتتاح شد/ تجلیل از پزشک هنرمند مدافع سلامت ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۶ اسفند
2 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 خواص 6 خوردنی سفره‌ی هفت‌سین ۱۳۹۳ شنبه ۹ فروردين
4 نمونه‌هایی از تزئین تخم‌مرغ برای نوروز 93 - سری اول ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
5 محورهای ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری / حق‌التصاویر هفت‌سینی‌ها آماده پرداخت ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
6 برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی سفره‌های هفت‌سین معرفی شدند ۱۳۹۲ جمعه ۲۰ ارديبهشت
7 مهلت ارسال اثر به پنجمین مسابقه عکاسی سفره‌های هفت‌سین تمدید نمی‌شود ۱۳۹۲ جمعه ۳۰ فروردين
8 سبزه تخم مرغی؛ ایده‌ای جدید برای سبزه هفت‌سین ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 فواید سمنو چیست؟ ۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند
10 در سفره هفت‌سین چه چیزهایی می گذاریم،چرا؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم‌های غذایـی سخت ممـنوع! از دست دادن مو یکی از نگرانی‌های اصلی زنان و مردان می‌باشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین می‌شوند.
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.