تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده


بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد رژیم غذایی پرچرب مملو از گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد.

به گزارش لقمه، بر اساس مطالعات انجام شده بر روی عادات غذایی مشخص شد که با افزایش مصرف چربی های حیوانی، احتمال ابتلا به سرطان نیز افزایش می یابد.

بر پایه این گزارش، علت شناخته شده‌ای برای این سرطان بیان نشده است، اما تحقیقات بیانگر این مطلب است که افراد سیگاری دو برابر افراد غیر سیگاری به سرطان لوزالمعده مبتلا می ‌شوند. رژیم غذایی نیز ممکن است در ایجاد سرطان لوزالمعده دخالت داشته باشد، به طوری که این سرطان در افرادی که غذاهای پُرچرب، به خصوص چربی‌های حیوانی مصرف می‌ کنند، بیشتر مشاهده می ‌شود
بر اساس این مطالعه، احتمال ابتلای مردان به این بیماری بیشتر از زنان است و این رقم برای آنها 53درصد و زنان 23 درصد است.

همچنین درد مبهم در قسمت فوقانی شکم که گاه به پشت انتشار می ‌یابد و یا درد پشت که اغلب دایمی است و هنگام خوردن و دراز کشیدن بدتر می ‌شود و با نشستن و خم شدن به جلو بهتر می ‌شود. همچنین کاهش وزن شدید و سریع که با رژیم غذایی در ارتباط نباشد از جمله علائم این بیماری به شمار می رود.

پزشکان می گویند: ترک دخانیات، افزایش مصرف میوه و سبزیجات و محدود کردن مصرف گوشت قرمز و غذاهای چرب بهترین راه پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده است.


نقل از : آریا

کد: 623 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۲ دي بازدید: 7154 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
2 شرط رایگان شدن برق مشترکان ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ شهريور
3 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
4 سلاح‌ورزی ریاست اتاق بازرگانی را ترک کرد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
5 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
6 ۱۵۰ واحد عرضه کالاهای اساسی در استان تهران جریمه شدند ۱۴۰۱ شنبه ۱۳ اسفند
7 آزمایشگاه خط مشی مشترک میان مرکز نوآوی قوه مقننه و دانشگاه تهران افتتاح شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
8 امنیت غذایی با توسعه کشاورزی هوشمند تحقق می‌یابد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
9 نشست مشترک معاونت میراث‌فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی با موضوع یلدای جهانی برگزار شد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
10 ثبت جهانی «شب یلدا/چله» به نام ایران و افغانستان در یونسکو ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۰ آذر
11 جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر


نظرات


حميرا محمدي

مطالب خبري و بخش آشپزي جالب بود اما تنظيم خبر بد بود

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت