به گزارش لقمه، بررسیها نشان میدهند مصرف مداوم شکر در وعده صبحانه روی عملکرد مغز هم تاثیر گذاشته و کارایی آن را کاهش میدهد و دانشمندان در این زمینه پژوهشهای مختلفی را انجام دادهاند. گفتنی است آن دسته از رژیمهای غذایی که فقط شامل قند و فروکتوز هستند فعالیتهای مغز را تحت تاثیر قرار میدهند چون توانایی انسولین را برای کمک به سلولهای مغز مختل میکند.
قند فروکتوز در میوهها نیز یافت میشود اما قند آن برای بدن مشکل زا نیست و مشکل زمانی ایجاد میشود که شکر همراه با نوشیدنیهای داغ به ویژه در وعده صبحانه مصرف شود و متخصصان توصیه میکنند برای سلامتتان مصرف شکر را محدود کنید و به جای آن از اسیدهای چرب امگا3 در وعده صبحانه استفاده کنید زیرا مصرفشان باعث افزایش هوش و حواس میشود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :آرمان