واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین


درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچسبی دارد اما شکر برای مغزتان مفید نیست و سلامت شما را تهدید می‌کند. کره همراه با چای می‌تواند سلامت دندان‌ها و کبد را به خطر بیاندازد و وزن را بالا ببرد.

به گزارش لقمه، بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف مداوم شکر در وعده صبحانه روی عملکرد مغز هم تاثیر گذاشته و کارایی آن را کاهش می‌دهد و دانشمندان در این زمینه پژوهش‌های مختلفی را انجام داده‌اند. گفتنی است آن دسته از رژیم‌های غذایی که فقط شامل قند و فروکتوز هستند فعالیت‌های مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهند چون توانایی انسولین را برای کمک به سلول‌های مغز مختل می‌کند.

قند فروکتوز در میوه‌ها نیز یافت می‌شود اما قند آن برای بدن مشکل زا نیست و مشکل زمانی ایجاد می‌شود که شکر همراه با نوشیدنی‌های داغ به ویژه در وعده صبحانه مصرف شود و متخصصان توصیه می‌کنند برای سلامتتان مصرف شکر را محدود کنید و به جای آن از اسیدهای چرب امگا3 در وعده صبحانه استفاده کنید زیرا مصرفشان باعث افزایش هوش و حواس می‌شود.  

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آرمان

کد: 6270 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۵ اسفند بازدید: 3753 ساعت: 8:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.