نشانه‌های افرادی که غذای سالم می‌خورند


غذاهای سالم چه غذاهایی هستند؟ بارها در مطالب مختلفی که در سالم زی منتشر شده، به این غذاها و همینطور فواید و تاثیرهای آنها بر روی سلامتی، کاهش وزن و … اشاره شده است.

به گزارش لقمه، اگر می‌خواهید بدانید افرادی که غذاهای سالم می خورند را چطور می‌توان تشخیص داد، در نکات کوتاه زیر، می‌توانید برخی از این خصوصیات را مطالعه کنید.

• برای صبحانه مخلوطی از آبمیوه و سبزیجات (اسموتی) درست می‌کنند زیرا می‌دانند سرشار از مواد مغذی و فیبر است.

• در فروشگاه‌های مواد غذایی سالم به دنبال مواد غذایی مقوی جدید می‌گردند.

• کار مورد علاقه‌شان در آخر هفته، سر زدن به بازار تره‌بار و خرید میوه‌جات و سبزیجات تازه است. زیرا می‌دانند خوردن محصولات تازه فصلی از مصرف کنسروها و غذاهای آماده بدون سالم تر است.

• سبزیجات مورد نیازشان را خودشان پرورش داده و در آشپزی استفاده می‌کنند.

• دسر خام و بدون قند که می‌تواند حاوی کاکائو، دانه چیا (گیاهی معطر از خانواده نعناع که دانه‌های خوراکی دارد)، آووکادو و نارگیل باشد، درست کرده و برای شیرین کردن آن از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند خرما، کهور یا عسل استفاده می‌کنند.

• در آشپزخانه خود غذاهای گیاهی تخمیر شده خانگی و انواع سبزیجات وجود دارد. می‌دانند افزودن سبزیجات به وعده‌های غذایی بهترین راه افزایش باکتری‌های مفید روده بوده و برای هضم غذا و ایمنی بدن مناسب است.

• به جای ماست و شیربادام حاضری موجود در بازار، خودشان ماست و شیربادام درست می‌کنند.

• از آبمیوه‌های آماده استفاده نمی‌کنند و به جای آن خودشان آب میوه می‌گیرند؛ مانند آب کلم پیچ، لبو، هویج، خیار، کرفس، اسفناج و زنجبیل.

• وعده‌های غذایی خود را با آکای (نوعی خرما) و سبزیجات مقوی‌تر می‌سازند.

• به جای هویج نارنجی، هویج بنفش می‌خرند زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

• آجیل بیشتری می‌خورند و حبوبات، دانه‌ها و بقولات خود را پرورش می‌دهند تا هضم راحت‌تر و ارزش غذایی بیشتری داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سالم زی

کد: 6314 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 2846 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
9 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
10 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.