به گزارش لقمه، اگر میخواهید بدانید افرادی که غذاهای سالم می خورند را چطور میتوان تشخیص داد، در نکات کوتاه زیر، میتوانید برخی از این خصوصیات را مطالعه کنید. • برای صبحانه مخلوطی از آبمیوه و سبزیجات (اسموتی) درست میکنند زیرا میدانند سرشار از مواد مغذی و فیبر است. • در فروشگاههای مواد غذایی سالم به دنبال مواد غذایی مقوی جدید میگردند. • کار مورد علاقهشان در آخر هفته، سر زدن به بازار ترهبار و خرید میوهجات و سبزیجات تازه است. زیرا میدانند خوردن محصولات تازه فصلی از مصرف کنسروها و غذاهای آماده بدون سالم تر است. • سبزیجات مورد نیازشان را خودشان پرورش داده و در آشپزی استفاده میکنند. • دسر خام و بدون قند که میتواند حاوی کاکائو، دانه چیا (گیاهی معطر از خانواده نعناع که دانههای خوراکی دارد)، آووکادو و نارگیل باشد، درست کرده و برای شیرین کردن آن از شیرینکنندههای طبیعی مانند خرما، کهور یا عسل استفاده میکنند. • در آشپزخانه خود غذاهای گیاهی تخمیر شده خانگی و انواع سبزیجات وجود دارد. میدانند افزودن سبزیجات به وعدههای غذایی بهترین راه افزایش باکتریهای مفید روده بوده و برای هضم غذا و ایمنی بدن مناسب است. • به جای ماست و شیربادام حاضری موجود در بازار، خودشان ماست و شیربادام درست میکنند. • از آبمیوههای آماده استفاده نمیکنند و به جای آن خودشان آب میوه میگیرند؛ مانند آب کلم پیچ، لبو، هویج، خیار، کرفس، اسفناج و زنجبیل. • وعدههای غذایی خود را با آکای (نوعی خرما) و سبزیجات مقویتر میسازند. • به جای هویج نارنجی، هویج بنفش میخرند زیرا سرشار از آنتیاکسیدان است. • آجیل بیشتری میخورند و حبوبات، دانهها و بقولات خود را پرورش میدهند تا هضم راحتتر و ارزش غذایی بیشتری داشته باشد.بازگشت به صفحه نخست