نشانه‌های افرادی که غذای سالم می‌خورند


غذاهای سالم چه غذاهایی هستند؟ بارها در مطالب مختلفی که در سالم زی منتشر شده، به این غذاها و همینطور فواید و تاثیرهای آنها بر روی سلامتی، کاهش وزن و … اشاره شده است.

به گزارش لقمه، اگر می‌خواهید بدانید افرادی که غذاهای سالم می خورند را چطور می‌توان تشخیص داد، در نکات کوتاه زیر، می‌توانید برخی از این خصوصیات را مطالعه کنید.

• برای صبحانه مخلوطی از آبمیوه و سبزیجات (اسموتی) درست می‌کنند زیرا می‌دانند سرشار از مواد مغذی و فیبر است.

• در فروشگاه‌های مواد غذایی سالم به دنبال مواد غذایی مقوی جدید می‌گردند.

• کار مورد علاقه‌شان در آخر هفته، سر زدن به بازار تره‌بار و خرید میوه‌جات و سبزیجات تازه است. زیرا می‌دانند خوردن محصولات تازه فصلی از مصرف کنسروها و غذاهای آماده بدون سالم تر است.

• سبزیجات مورد نیازشان را خودشان پرورش داده و در آشپزی استفاده می‌کنند.

• دسر خام و بدون قند که می‌تواند حاوی کاکائو، دانه چیا (گیاهی معطر از خانواده نعناع که دانه‌های خوراکی دارد)، آووکادو و نارگیل باشد، درست کرده و برای شیرین کردن آن از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند خرما، کهور یا عسل استفاده می‌کنند.

• در آشپزخانه خود غذاهای گیاهی تخمیر شده خانگی و انواع سبزیجات وجود دارد. می‌دانند افزودن سبزیجات به وعده‌های غذایی بهترین راه افزایش باکتری‌های مفید روده بوده و برای هضم غذا و ایمنی بدن مناسب است.

• به جای ماست و شیربادام حاضری موجود در بازار، خودشان ماست و شیربادام درست می‌کنند.

• از آبمیوه‌های آماده استفاده نمی‌کنند و به جای آن خودشان آب میوه می‌گیرند؛ مانند آب کلم پیچ، لبو، هویج، خیار، کرفس، اسفناج و زنجبیل.

• وعده‌های غذایی خود را با آکای (نوعی خرما) و سبزیجات مقوی‌تر می‌سازند.

• به جای هویج نارنجی، هویج بنفش می‌خرند زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

• آجیل بیشتری می‌خورند و حبوبات، دانه‌ها و بقولات خود را پرورش می‌دهند تا هضم راحت‌تر و ارزش غذایی بیشتری داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سالم زی

کد: 6314 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 2709 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
6 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
8 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
10 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
11 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

  شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت ک...

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.