نشانه‌های افرادی که غذای سالم می‌خورند


غذاهای سالم چه غذاهایی هستند؟ بارها در مطالب مختلفی که در سالم زی منتشر شده، به این غذاها و همینطور فواید و تاثیرهای آنها بر روی سلامتی، کاهش وزن و … اشاره شده است.

به گزارش لقمه، اگر می‌خواهید بدانید افرادی که غذاهای سالم می خورند را چطور می‌توان تشخیص داد، در نکات کوتاه زیر، می‌توانید برخی از این خصوصیات را مطالعه کنید.

• برای صبحانه مخلوطی از آبمیوه و سبزیجات (اسموتی) درست می‌کنند زیرا می‌دانند سرشار از مواد مغذی و فیبر است.

• در فروشگاه‌های مواد غذایی سالم به دنبال مواد غذایی مقوی جدید می‌گردند.

• کار مورد علاقه‌شان در آخر هفته، سر زدن به بازار تره‌بار و خرید میوه‌جات و سبزیجات تازه است. زیرا می‌دانند خوردن محصولات تازه فصلی از مصرف کنسروها و غذاهای آماده بدون سالم تر است.

• سبزیجات مورد نیازشان را خودشان پرورش داده و در آشپزی استفاده می‌کنند.

• دسر خام و بدون قند که می‌تواند حاوی کاکائو، دانه چیا (گیاهی معطر از خانواده نعناع که دانه‌های خوراکی دارد)، آووکادو و نارگیل باشد، درست کرده و برای شیرین کردن آن از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند خرما، کهور یا عسل استفاده می‌کنند.

• در آشپزخانه خود غذاهای گیاهی تخمیر شده خانگی و انواع سبزیجات وجود دارد. می‌دانند افزودن سبزیجات به وعده‌های غذایی بهترین راه افزایش باکتری‌های مفید روده بوده و برای هضم غذا و ایمنی بدن مناسب است.

• به جای ماست و شیربادام حاضری موجود در بازار، خودشان ماست و شیربادام درست می‌کنند.

• از آبمیوه‌های آماده استفاده نمی‌کنند و به جای آن خودشان آب میوه می‌گیرند؛ مانند آب کلم پیچ، لبو، هویج، خیار، کرفس، اسفناج و زنجبیل.

• وعده‌های غذایی خود را با آکای (نوعی خرما) و سبزیجات مقوی‌تر می‌سازند.

• به جای هویج نارنجی، هویج بنفش می‌خرند زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

• آجیل بیشتری می‌خورند و حبوبات، دانه‌ها و بقولات خود را پرورش می‌دهند تا هضم راحت‌تر و ارزش غذایی بیشتری داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سالم زی

کد: 6314 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 2807 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
6 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
7 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
8 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
9 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
11 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت