اضافه وزن نوروزی را با حذف وعده‌های غذایی جبران نکنید


یک متخصص تغذیه گفت: اضافه وزن نوروز را نباید با حذف وعده‌های غذایی جبران کرد.

به گزارش لقمه، محمد حسن انتظاری اظهار کرد: برای جبران اضافه وزنی که در ایام نوروز و با تغییر رژیم غذایی اتفاق افتاده است نباید هیچ وعده غذایی را حذف کرد بلکه می‌توان میزان وعده‌های غذایی را کاهش داد.

وی ادامه داد: اگرچه کاهش میزان وعده‌های غذایی می‌تواند در کاهش وزن موثر باشد اما توصیه می‌شود در وعده صبحانه حداقل دو کف دست نان مصرف شود.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه روزانه نیم تا یک ساعت پیاده‌روی می‌تواند اضافه وزن را کاهش دهد، افزود: بهتر است این پیاده‌روی در هوای آزاد، انجام و 15 تا 20 دقیقه از آن نیز زیر نور آفتاب سپری شود.

انتظاری با اشاره به اهمیت حفظ تنوع در برنامه غذایی تصریح کرد: بهترین رژیم‌ها شامل تمام مواد غذایی است و نباید بر اساس یک یا چند ماده غذایی خاص تنظیم شود و پنج گروه اصلی باید در برنامه‌های غذایی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: افرادی که اضافه وزن ندارند می‌توانند از دو گروه اول هرم غذایی یعنی میوه و سبزیجات، ترجیحا میوه و سبزیجات فصل به وفور و بدون محدودیت استفاده کنند.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه می‌توان دو تا سه وعده از گروه لبنیات استفاده کرد، اضافه کرد: البته افرادی که چربی خون، پر فشاری خون یا اضافه وزن دارند باید شیر کم‌چرب را در برنامه غذایی خود بگنجانند اما سایر افراد می‌توانند از لبنیات با چربی متوسط نیز استفاده کنند.

انتظاری با بیان اینکه علاوه بر گوشت، پنیر، تخم‌مرغ، حبوبات، پسته، بادام و فندق نیز در گروه گوشت قرار می‌گیرند، اظهار کرد: این گروه از مواد غذایی باید روزانه دو تا سه بار مصرف شود.

وی با اشاره به اینکه گروه نان و غلات باید در هر سه وعده غذایی برای تمام افراد با هر وزنی گنجانده شود، تصریح کرد: حذف این گروه منجر به چاق‌تر شدن افراد چاق، کاهش قند خون و حریص شدن بدن می‌شود. نان، برنج، سیب‌زمینی و فرآورده‌های غلات مانند ماکارونی در این گروه قرار می‌گیرند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6495 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين بازدید: 2923 ساعت: 10:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 جزئیات نسخه جدید تفاهمنامه پزشکی خانواده/ اصلاح در پرداختی بیمه سلامت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
4 کدام چاقی نیاز به جراحی دارد؟/ درمان‌های نامتعارف چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
5 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
6 کم کاری تیروئید چگونه سبب چاقی و اضافه وزن می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 افزایش نرخ چاقی در کودکان و ارتباط آن با کاهش سلامت مغز ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۳ آذر
8 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
9 جراحی کاهش وزن ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
10 دستاورد جدید محققان در کشف دارویی برای کاهش وزن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۹ خرداد
11 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
خوراکی‌هایی برای کاهش کالری و کاهش وزن تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.