مواد اولیه :
بادنجان قلمی 5 عدد
عدس 2 پیمانه
پیازدرشت یك عدد
سیر درشت 10 حبه
گوشت 250 گرم
گردو آسیاب شده 200 گرم
نعناع خشك یك قاشق غذاخوری
كشك 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ كردن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادنجانها را سرخ كرده و كنار بگذارید، با كاغذ روغنی روغن اضافه آن را بگیرید. پیاز و سیر را رنده كرده و با روغن سرخ كنید. گوشت را بگذارید بپزد و بعد از گرفتن كف آن عدس، بادنجان سرخشده، پیاز، سیر و گردو را اضافه كرده و حرارت را كم میكنیم ، هر چند دقیقه یكبار آن را هم میزنیم تا گوشت و عدس كاملا بپزد، وقتی كاملا مواد پخت با گوشتكوب آن را كاملا كوبیده و مخلوط كنید و دوباره روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. بعد از نیم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حلیم باشید) خوراك را در ظرف ریخته و با نعناداغ و كشك تزئین كرده و میل كنید.