املت ویژه در مایكروویو


لقمه: املت غذایی است که به آسانی و در عرض مدتی کوتاه آماده می شود.

مواد لازم:

گوجه‌فرنگی                                    500 گرم
رب گوجه‌فرنگی                               یك قاشق غذاخوری
قارچ اسلایس‌شده                           100 گرم
تخم‌مرغ                                         5 عدد
ژامبون خردشده                              200 گرم
زیتون اسلایس‌شده و کره                  از هر کدام 50 گرم
پنیر تست                                       دو ورق
فلفل دلمه‌ای خردشده                      دو قاشق غذاخوری
آویشن، نمك و فلفل و روغن مایع و پنیر پیتزا به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده آب آن را جدا كنید. با قدرت 100 درصد (بالاترین قدرت) پنج دقیقه در دستگاه قرار دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، روغن، نمك و فلفل را اضافه كنید پس از چهار دقیقه گوجه‌فرنگی را با تخم‌مرغ مخلوط نموده در ظرفی كه لبه كوتاه دارد ریخته با قدرت 100درصد پنج دقیقه داخل دستگاه بگذارید. پس از این زمان با یك قاشق مواد را هم زده تا یك‌دست شود سپس روی آن با قارچ و ژامبون پوشانده سپس به ترتیب پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای، زیتون و پنیر تست ریخته روی این مواد را كره نگینی خردشده بریزید. شش دقیقه زمان داده و در انتها آویشن اضافه كنید.

 نكته:

1- به دلیل این‌كه در مایكروویو تخم‌مرغ در كناره‌های ظرف سریع‌تر بسته می‌شود و برای این‌كه دور غذا نسوزد حتما بعد از پنج دقیقه غذا را با یك قاشق هم بزنید تا یك‌دست شود.

2- برای برشته شدن می‌توانید از گریل استفاده نمایید.

3- حتما آب گوجه‌فرنگی را از صافی رد كرده سپس با تخم‌مرغ مخلوط كنید.




کد: 672 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۹ بهمن بازدید: 6594 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.