املت ویژه در مایكروویو


لقمه: املت غذایی است که به آسانی و در عرض مدتی کوتاه آماده می شود.

مواد لازم:

گوجه‌فرنگی                                    500 گرم
رب گوجه‌فرنگی                               یك قاشق غذاخوری
قارچ اسلایس‌شده                           100 گرم
تخم‌مرغ                                         5 عدد
ژامبون خردشده                              200 گرم
زیتون اسلایس‌شده و کره                  از هر کدام 50 گرم
پنیر تست                                       دو ورق
فلفل دلمه‌ای خردشده                      دو قاشق غذاخوری
آویشن، نمك و فلفل و روغن مایع و پنیر پیتزا به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده آب آن را جدا كنید. با قدرت 100 درصد (بالاترین قدرت) پنج دقیقه در دستگاه قرار دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، روغن، نمك و فلفل را اضافه كنید پس از چهار دقیقه گوجه‌فرنگی را با تخم‌مرغ مخلوط نموده در ظرفی كه لبه كوتاه دارد ریخته با قدرت 100درصد پنج دقیقه داخل دستگاه بگذارید. پس از این زمان با یك قاشق مواد را هم زده تا یك‌دست شود سپس روی آن با قارچ و ژامبون پوشانده سپس به ترتیب پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای، زیتون و پنیر تست ریخته روی این مواد را كره نگینی خردشده بریزید. شش دقیقه زمان داده و در انتها آویشن اضافه كنید.

 نكته:

1- به دلیل این‌كه در مایكروویو تخم‌مرغ در كناره‌های ظرف سریع‌تر بسته می‌شود و برای این‌كه دور غذا نسوزد حتما بعد از پنج دقیقه غذا را با یك قاشق هم بزنید تا یك‌دست شود.

2- برای برشته شدن می‌توانید از گریل استفاده نمایید.

3- حتما آب گوجه‌فرنگی را از صافی رد كرده سپس با تخم‌مرغ مخلوط كنید.




کد: 672 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۹ بهمن بازدید: 6502 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
11 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

  معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت