طرز تهیه کدوسبز شکم پر


اگر به دنبال یافتن دستورهای غذایی ساده برای شب ها هستید تا به همراه همسرتان نوش جان کنید، شاید این دستور غذایی ساده، سالم و البته خوشمزه مناسب حالتان باشد.

مواد لازم

• دو عد کدوسبز متوسط

• یک عدد فلفل چیلی خرد شده

• ¼ پیمانه پیاز خرد شده

• یک قاشق چایخوری روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• نصف پیمانه ذرت پخته

• 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

• 1/3 پیمانه کنسرو لوبیا

• نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده



طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید.

2. سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کناره‌های آن را نگهدارید تا پاره نشود.

3. در یک تابه بزرگ و نچسب، فلفل و پیاز را روی حرارت ملایم حدود 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ذرت، گوجه‌فرنگی و لوبیا را اضافه کنید. همه مواد را 2 دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و ¼ پیمانه پنیر و گشنیز به آنها اضافه کنید.

4. با قاشق کوچک، از مخلوط مواد داخل کدوها بریزید و در آخر، پنیر موزارلا روی آنها بپاشید. کدوها را بدون در حدود 20 دقیقه در فر بپزد تا کاملا نرم و پخته شوند.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6216 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن بازدید: 1580 ساعت: 11:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه مینی پای پیاز و بیکن ۱۳۹۵ يکشنبه ۷ آذر
2 خوراک کدو غذایی ساده، سالم و رژیمی ۱۳۹۵ سه شنبه ۲ آذر
3 از کاهش وزن تا شادابی پوست با مصرف کدو تنبل ۱۳۹۵ شنبه ۲۹ آبان
4 نوستالژی با کیک کدو بادمجان پنیری ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ آبان
5 7 فواید برای مصرف کدو تنبل ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۲ آبان
6 خاصیت اعجاب‌انگیز دانه کدو ۱۳۹۵ شنبه ۲۴ مهر
7 مصرف کدوتنبل برای مقابله با پیری چشم‌ها ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ بهمن
8 کدو حلوایی خوراک روزهای زمستانی گیلانی‌ها/خواص درمانی کدو ۱۳۹۴ شنبه ۳ بهمن
9 اهمیت تغذیه‌ در روزهای آلوده ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
10 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
11 این روغن برای سرخ کردن نیست! ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
مفیدترین مواد طبیعی برای از بین بردن سموم بدن اگر قصد کاهش وزن دارید، یا می خواهید انرژی بیشتری کسب کنید، پوست صورت شما شاداب تر به نظر آید، در خلق و خوی خود تغییر ایجاد کنید، این چند ماده غذایی را که در این مطلب به آن اشاره شده است، به برنامه غذایی خود بیفزایید.
این مواد غذایی با این داروها نمی‌سازند بعضی از خوردنی‌ها با بعضی از داروها مانند ایبوپروفن یا پاراستامول نمی‌سازند و امکان دارد ترکیب مواد غذایی با این داروها نتایج بدی روی سلامتی بگذارد.

حامیان