طرز تهیه کدوسبز شکم پر


اگر به دنبال یافتن دستورهای غذایی ساده برای شب ها هستید تا به همراه همسرتان نوش جان کنید، شاید این دستور غذایی ساده، سالم و البته خوشمزه مناسب حالتان باشد.

مواد لازم

• دو عد کدوسبز متوسط

• یک عدد فلفل چیلی خرد شده

• ¼ پیمانه پیاز خرد شده

• یک قاشق چایخوری روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• نصف پیمانه ذرت پخته

• 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

• 1/3 پیمانه کنسرو لوبیا

• نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده



طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید.

2. سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کناره‌های آن را نگهدارید تا پاره نشود.

3. در یک تابه بزرگ و نچسب، فلفل و پیاز را روی حرارت ملایم حدود 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ذرت، گوجه‌فرنگی و لوبیا را اضافه کنید. همه مواد را 2 دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و ¼ پیمانه پنیر و گشنیز به آنها اضافه کنید.

4. با قاشق کوچک، از مخلوط مواد داخل کدوها بریزید و در آخر، پنیر موزارلا روی آنها بپاشید. کدوها را بدون در حدود 20 دقیقه در فر بپزد تا کاملا نرم و پخته شوند.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6216 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن بازدید: 1546 ساعت: 11:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه مینی پای پیاز و بیکن ۱۳۹۵ يکشنبه ۷ آذر
2 خوراک کدو غذایی ساده، سالم و رژیمی ۱۳۹۵ سه شنبه ۲ آذر
3 از کاهش وزن تا شادابی پوست با مصرف کدو تنبل ۱۳۹۵ شنبه ۲۹ آبان
4 نوستالژی با کیک کدو بادمجان پنیری ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ آبان
5 7 فواید برای مصرف کدو تنبل ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۲ آبان
6 خاصیت اعجاب‌انگیز دانه کدو ۱۳۹۵ شنبه ۲۴ مهر
7 مصرف کدوتنبل برای مقابله با پیری چشم‌ها ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ بهمن
8 کدو حلوایی خوراک روزهای زمستانی گیلانی‌ها/خواص درمانی کدو ۱۳۹۴ شنبه ۳ بهمن
9 اهمیت تغذیه‌ در روزهای آلوده ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
10 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
11 این روغن برای سرخ کردن نیست! ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
فاجعه سبزی‌های آلوده در بیخ‌گوش تهران پایگاه خبری لقمه: هرازگاهی موضوع آبیاری مراتع شهر تهران با فاضلاب مطرح می شود. موضوعی که علی رغم انکار مسئولین متاسفانه وجود دارد، البته بی‌تردید در سالهای اخیر نسبت به سنوات گذشته میزان زمین‌هایی که با فاضلاب آبیاری می‌شوند به طرز قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است اما هنوز هستند زمین‌هایی که در گوشه و کنار شهر تهران در کنار داشتن چاه و آب مناسب از فاضلاب تصفیه نشده استفاده می کنند.
چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.

حامیان