مواد لازم • دو عد کدوسبز متوسط • یک عدد فلفل چیلی خرد شده • ¼ پیمانه پیاز خرد شده • یک قاشق چایخوری روغن زیتون • دو حبه سیر رنده شده • نصف پیمانه ذرت پخته • 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده • 1/3 پیمانه کنسرو لوبیا • نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده • دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده طرز تهیه 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. 2. سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کنارههای آن را نگهدارید تا پاره نشود. 3. در یک تابه بزرگ و نچسب، فلفل و پیاز را روی حرارت ملایم حدود 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ذرت، گوجهفرنگی و لوبیا را اضافه کنید. همه مواد را 2 دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و ¼ پیمانه پنیر و گشنیز به آنها اضافه کنید. 4. با قاشق کوچک، از مخلوط مواد داخل کدوها بریزید و در آخر، پنیر موزارلا روی آنها بپاشید. کدوها را بدون در حدود 20 دقیقه در فر بپزد تا کاملا نرم و پخته شوند. بازگشت به صفحه نخست