به گزارش لقمه، در حالی که نوعی از ویتامین E موسوم به «آلفاتوکوفرولِ» موجود در روغن زیتون و آفتابگردان به بهبود سلامت ریهها کمک میکند اما نوعی از این ویتامین موسوم به «گاماتوکوفرول» که در روغن ذرت و سویا موجود است به عملکرد طبیعی این عضو حیاتی آسیب میرساند.
یک تیم پزشکی از دانشگاه «نورثوسترن» به بررسی میزان انواع ویتامین E در خون 4526 فرد بزرگسال در دورهای 20 ساله پرداختند.
به گزارش پریونشن، این متخصصان در بررسیهای خود متوجه شدند که سطح بالای ویتامین E موجود در روغن ذرت و سویا با کاهش 10 تا 17 درصدی عملکرد طبیعی ریه مرتبط است به این مفهوم که مصرفکنندگان این نوع ویتامین E در وارد کردن هوا به ریهها و خارج ساختن آن با مشکل روبرو میشوند.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا