به گزارش لقمه، به نوشته سایت «ehow»، الیسین موجود در آن باعث سلامت قلب و کاهش خطر سکته می شود.
*سلنیم و ویتامینC در این گیاه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.
*از آن جا که سرشار از فولات است، در رشد و تکثیر سلول موثر است.
*فیبر گل کلم سلامت روده بزرگ را بهبود می بخشد و مانع از بروز سرطان می شود.
*به تازگی محققان دریافتند که گل کلم حاوی ماده ای به نام «ایندول-۳-کاربینول» است که مانع از بروز سرطان سینه و سرطان های دیگر مربوط به زنان می شود.
*مواد موجود در این گیاه توانایی کبد را در خنثی سازی ماده سمی افزایش می دهد.
*خاصیت سم زدایی دارد.
*سولفورافین موجود در گل کلم، ماده شیمیایی سرطان زا را از بین می برد و مانع از رشد سلول های سرطان می شود.
*نتایج تحقیقات نشان می دهد، فیتوکمیکال موجود در گل کلم خطر بروز سرطان ها را کاهش می دهد.
*مصرف یک پیمانه گل کلم پخته شده، نصف ویتامین C موردنیاز بدن در روز را تامین می کند.
*ویتامین K و اسید چرب امگا۳ در آن التهاب را کاهش می دهد.
نقل از :روزنامه خراسان