مواد لازم
• آب یک عدد لیموترش بزرگ
• آب یک عدد لیموترش کوچک
• 70 گرم شکر
• 5 عدد زرده تخممرغ
• 250 گرم پنیر خامهای
• یک و نیم عدد ورقه ژلاتین
• 200 میلیلیتر خامه زده شده
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ آب لیموترشها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زردههای تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
2. یک سوم قابلمهای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت 5- 3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
3. ژلاتین را در آب خیس کنید.
4. وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقههای ژلاتین را درون کاسهای قرار دهید و روی آنها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت میگیرد تا ورقههای ژلاتین نرم شوند.
5. ورقههای ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.
6. ورقههای ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آنها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آنها خارج شود سپس آنها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.
7. خامه و پنیر را اضافه کنید.
8. وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
9. مخلوط را درون یخچال قرار دهید.
10. مخلوط را درون لیوانهایی که از قبل آماده کردهاید بریزید سپس آنها را به مدت 4- 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.
11. موس لیموها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آنها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست